Η Rihanna παραιτείται από διευθύνων σύμβουλος της Savage X Fenty

Η Rihanna παραιτείται από διευθύνων σύμβουλος της Savage X Fenty

Η Rihanna παραιτείται από τη θέση του CEO του Savage X Fenty

Είναι το τέλος μιας εποχής για τη σούπερ σταρ Rihanna που ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από τη θέση της CEO της δημοφιλής σειράς εσωρούχων της Savage X Fenty, από τη Δευτέρα.

«Ήταν όμορφο να βλέπουμε το όραμά μας για την Savage X Fenty να επηρεάζει τη βιομηχανία σε τόσο απίστευτο μέγεθος τα τελευταία πέντε χρόνια», είπε η Rihanna στη Vogue Business: «Αυτή είναι μόνο η αρχή για εμάς και θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τρόποι που συνδέονται πάντα με τον καταναλωτή. Είμαι τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τη Hillary Super ως τη νέα μας διευθύνουσα σύμβουλο — είναι ισχυρός ηγέτης και επικεντρώνεται στο να πάει την επιχείρηση σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.»

Η Η. Super, η οποία θα διαδεχθεί την τραγουδιστρία του «Diamonds», ήταν η πρώην παγκόσμιος διευθύνων σύμβουλος του Anthropologie Group, η οποία επιβλέπει δημοφιλείς εταιρείες λιανικής Free People και Urban Outfitters καθώς και την Anthropologie.

Το σχέδιο, σύμφωνα με τη Vogue, είναι να φέρει το Super για να βοηθήσει στη μετάβαση του Savage X Fenty από μια επωνυμία κυρίως ηλεκτρονικού εμπορίου σε μια επωνυμία που μπορεί να επεκταθεί για να έχει μια ισχυρή παρουσία, καθώς και να βυθιστεί στη χονδρική αγορά.

Η Savage X Fenty σημείωσε τεράστια ανάπτυξη από την ίδρυσή του το 2018, λαμβάνοντας 125 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση Series C μόλις τον Ιανουάριο του 2022.

Η επωνυμία εσωρούχων έχει αποκτήσει δημοφιλή viral λόγω καμπανιών και συνεργασιών με δημοφιλείς influencers, καθώς και τεσσάρων επιδείξεων μόδας που μεταδόθηκαν στο Prime Video της Amazon.

Η Rihanna, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Robyn Fenty, έγινε επίσημα μία από τις πλουσιότερες γυναίκες μουσικούς στον κόσμο τον Αύγουστο του 2021.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, η οποία κατέχει επίσης το 50% της συνονόματής της σειράς ομορφιάς Fenty Beauty (το άλλο μισό ανήκει στον πολυτελή όμιλο LVMH), έχει αξία τώρα περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: Entrepreneur

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Μαρίνα Δημητρή

Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με κατεύθυνση Management, Web Content Writer και Αρχισυντάκτρια του Business Review Greece. Γράφει και επιμελείται άρθρα για Επιχειρηματικότητα, HR, Marketing και Digital Marketing στο Business Review Greece. Παράλληλα δημιουργεί περιεχόμενο για φοιτητές Διοίκησης Επιχειρήσεων για να τους βοηθήσει στην καλύτερη και ευκολότερη κατανόηση επιχειρηματικών ορολογιών. Απολαμβάνει την ομαδική εργασία και προσωπικός της στόχος είναι να αποκτά και να αναπτύσσει όλο και περισσότερες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα των επιχειρήσεων.