Η Tesla σας πληρώνει για να οδηγήσετε τα αυτοκίνητά της αυτό το καλοκαίρι

Η Tesla σας πληρώνει για να οδηγήσετε τα αυτοκίνητά της αυτό το καλοκαίρι

Tesla

Η οδήγηση ενός Tesla θα μπορούσε πραγματικά να είναι η επιθυμία πολλών ανθρώπων που είναι fans των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ε λοιπόν, πλέον θα έχουν την δυνατότητα να το οδηγήσουν και μάλιστα να πληρωθούν για αυτό.

Αυτό το καλοκαίρι, η Tesla προσλαμβάνει ανθρώπους για να οδηγούν τα αυτοκίνητά της γύρω στο φετινό καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να καταγράψει και να αναλύσει δεδομένα σχετικά με τα οχήματά της.

Η θέση για έναν “εποχιακό οδηγό” του Tesla κυμαίνεται από 18 έως 48 $ και έχει οριστεί να διαρκέσει τρεις μήνες, με διαθέσιμες βάρδιες κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, πάνω από 2.700 άτομα είχαν υποβάλει αίτηση για τη θέση.

«Ο ρόλος του οδηγού οχήματος είναι υπεύθυνος για τη λήψη δεδομένων υψηλής ποιότητας που θα συμβάλουν στη βελτίωση της απόδοσης των οχημάτων μας», αναφέρεται στην αγγελία.

“Αυτός ο ρόλος απαιτεί υψηλό επίπεδο ευελιξίας, προσοχή στη λεπτομέρεια και ικανότητα εργασίας σε ένα γρήγορο δυναμικό περιβάλλον. Διατίθενται θέσεις βάρδιας ημέρας/νύχτας.”

Οι υποχρεώσεις θα κυμαίνονται από την ανάλυση και την αναφορά δεδομένων, τη σύνταξη αναφορών μονάδας δίσκου, τον έλεγχο ασφάλειας και την παροχή σχολίων στην Tesla σχετικά με τα ευρήματα.

Παρόλο που η θέση είναι προσωρινή και κατά βούληση, εξακολουθούν να προσφέρονται παροχές πλήρους απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένων των εισφορών 401.000 και ασφάλισης υγείας.

Αυτή η κίνηση, είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για την Tesla, η οποία είχε μαζικές απολύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023 μέχρι στιγμής, με πιο πρόσφατα τους εργαζομένους στην παραγωγή μπαταριών στο gigafactory της στη Σαγκάη.

Η Tesla είναι γνωστό ότι πληρώνει τους υπαλλήλους της αρκετά καλά, με μια πρόσφατη έκθεση που δείχνει ότι μόνο σε πέντε από τις 184 νέες προσλήψεις δόθηκε μισθός μικρότερος από έξι νούμερα.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας