ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Από Έναν Growth Hacker ft. Bill Stathopoulos – Business Talks 107

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Από Έναν Growth Hacker ft. Bill Stathopoulos – Business Talks 107

Business Talks 107| Bill Stathopoulos

Στο Business Talks 107 είναι μαζί μας ο Bill Stathopoulos, ειδικός Στρατηγικής Ανάπτυξης και επιχειρηματίας.

Ο Bill βοηθάει διεθνείς εταιρίες και startups, όπως η Nestle, η Nokia, και το Ad World, να αναπτυχθούν μέσω Growth Marketing. Σε συνεργασία με την ομάδα του, δημιουργούν Marketing στρατηγικές για επιχειρήσεις, προκειμένου να μεγαλώσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και να αυξήσουν τα έσοδα τους.

Ο Bill έχει επιτύχει πολλά σημαντικά ορόσημα στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένης της συμβολής του στην ανάπτυξη ενός από τα πρώτα Growth Marketing Agencies σε περισσότερες από 16 χώρες παγκοσμίως, την εκπαίδευση και ενσωμάτωση μιας ομάδας 25 Growth Marketers, καθώς και τη βοήθειά του σε πολλά startups που αυξήθηκαν από μηδέν καθαρό εισόδημα σε 100.000 ευρώ τον μήνα σε μόλις 12 μήνες.

Επιπλέον, έχει συνιδρύσει 4 εταιρίες στον χώρο του μάρκετινγκ και διοργανώνει σεμινάρια Marketing, όπως το Certificate in Digital Marketing, όπου έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 600 Digital Marketers τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο Βασίλης έχει θέσει στόχο της καριέρας του το να βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους Marketers σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα με τις σπουδές του στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. του ThinkBiz, του πρώτου συλλόγου νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με projects όπως το CruiseInn, Datathon και το Day in a startup, ενώ ανήκει στους διοργανωτές του Athens Startup Weekend University.

Το βιβλίο του, Cold Email Secrets, είναι ο οδηγός για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν τα έσοδα τους, να κλείσουν deals με άλλες επιχειρήσεις, και να πετύχουν με το Digital Marketing.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας