Αθήνα, το παγκόσμιο επίκεντρο για την Παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη (GenAI) για 3 μέρες.

Αθήνα, το παγκόσμιο επίκεντρο για την Παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη (GenAI) για 3 μέρες.

Αθήνα, το παγκόσμιο επίκεντρο για την Παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη (GenAI) για 3 μέρες.

Το δεύτερο συνέδριο Παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης (Generative Artificial Intelligence) στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το μεγαλύτερο συνέδριο στην Ευρώπη με 3.000 live συμμετέχοντες και 15.000 διαδικτυακή κοινότητα που κάνουν την Αθήνα το επίκεντρο για την Τεχνητή Νοημοσύνη παγκοσμίως για τρεις ημέρες.

Εκ μέρους των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής (https://genaisummitseeurope.com/#team), που προέρχονται από εταιρείες όπως η OpenAI, η Google και η ΝVIDIA και από ελληνικά και  ξένα πανεπιστήμια, όπως Stanford, Cambridge και Harvard, με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του δεύτερου “GenAI Summit SE Europe”.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με στόχο να ενδυναμώσει επιχειρήσεις, δημόσιους και ακαδημαϊκούς οργανισμούς στην Ελλάδα, τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση  Ανατολή, να ενσωματώσουν βιώσιμα, δίκαια και υπεύθυνα την ΠΤΝ.

Αυτό γίνεται με τη συμμετοχή των κορυφαίων οργανισμών που παράγουν τα Μεγάλα Γλωσσικά Μοντέλα (Large Language Models) με τα μέλη τους, κορυφαία στελέχη, ακαδημαϊκούς/ερευνητές, επιχειρηματίες & thought leaders να συμμετέχουν για τρεις ημέρες σε παρουσιάσεις λύσεων και εφαρμογών, συζητήσεις (panels) και πρακτικά εργαστήρια (GenAI workshops) κατά τη διάρκεια του Summit, καθώς και με θεματικά εργαστήρια-masterclasses κάθε μήνα μέχρι το 3ο Συνέδριο στις 10-11 Οκτωβρίου 2024. 

GenaI Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Στον Ιδιωτικό Τομέα: Το 2024 είναι η χρονιά που το 70% των επιχειρήσεων θα προχωρήσουν στην υιοθέτηση GenAI στις ροές εργασίας τους (GenAI augmented workflows). 600 στελέχη από 250 εταιρείες, σε 12 κλάδους (Industry & Role GenAI Tracks) και 14 χώρες έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια γιατί θεωρούν ότι το συγκεκριμένο συνέδριο “είναι το συνέδριο ορόσημο για τη λήψη σωστά ενημερωμένων αποφάσεων για το ποιά εργαλεία Παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης και συμβουλευτικές υπηρεσίες (consulting firms, solution architects, integrators, AI & Data firms) θα αγοράσουν και ποιό το ποσό και ο χρόνος επένδυσης σε αυτά για το 2024”.

Στο Δημόσιο Τομέα, Πανεπιστήμια, Σχολεία: Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν νέες λύσεις και εφαρμογές από φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που θα διατεθούν στο κοινό στις χώρες τους και θα είναι η δημόσια πρώτη για πολλές από αυτές. Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από Εθνικές Επιτροπές για την ΠΤΝ καθώς και σχετικοί αξιωματούχοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση και διεθνείς οργανισμούς.

Επίσης θα μοιραστούν οι βέλτιστες πρακτικές από προγράμματα ανάπτυξης GenAI δεξιοτήτων σε εθνικό επίπεδο, στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση συμμετεχόντων χωρών, καθώς και πολλαπλές πρωτοβουλίες για την προσαρμογή του τρόπου διδασκαλίας, αξιολόγησης και λειτουργίας ακαδημαϊκών οργανισμών από όλο τον κόσμο.

Αριθμοί και χώρες

Το δεύτερο Συνέδριο είναι μεγαλύτερο και πιο συγκεκριμένο, από το πρώτο (15 Ιουνίου, 2023). 

Motto: “From Awareness (2023) to context-specific Adoption (2024)” :

Με αποστολές χωρών να ταξιδεύουν στη χώρα μας και εισιτήρια-συμμετέχοντες από 14 χώρες από τα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή μέχρι … την Ιαπωνία.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GenAI Summit και τις επερχόμενες εκδηλώσεις του Συνεδρίου και μετά από αυτό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://genaisummitseeurope.com

Για χορηγικά πακέτα και ευκαιρίες ομιλιών/παρουσιάσεων θα βρείτε τη σχετική φόρμα στο site.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας