Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2024.

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2024.

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2024.

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των νέων, μετρά 14 χρόνια επιτυχούς παρουσίας, αναδεικνύοντας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σε σημαντικούς κλάδους και τομείς της οικονομίας μας. 

Φέτος, το Πανόραμα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Μέγαρο Μουσικής από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου, προσφέροντας ένα μοναδικό πρόγραμμα 100+ ομιλιών με σχεδόν 300 καταξιωμένους εισηγητές.  

Παράλληλα, φιλοξενεί περισσότερες από 55 κορυφαίες επιχειρήσεις (συμμετοχή ρεκόρ!) στα Career Days τα οποία θα πραγματοποιούνται παράλληλα με τις ομιλίες.

Το Πανόραμα απευθύνεται σε νέα στελέχη που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, αποφοίτους που αναζητούν την πρώτη τους εργασία και μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν τι ζητά η αγορά εργασίας ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα. 

Όσον αφορά στο εκπαιδευτικό υπόβαθρο των συμμετεχόντων, αφορά σε νέους επαγγελματίες, αποφοίτους και φοιτητές πολυτεχνικών σχολών, σχολών πληροφορικής,  οικονομικών σχολών, θετικών επιστημών (κυρίως χημικούς, φυσικούς, μαθηματικούς) κ.α.  

Οι επισκέπτες του Πολυσυνεδρίου θα έχουν τη δυνατότητα: 

  • Να παρακολουθήσουν περισσότερες από 100 θεματικές ενότητες (πάνελ, “meet the executives” και “meet our company”) με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 διακεκριμένων ομιλητών, μεταξύ των οποίων είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, Διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, Ανώτατα Στελέχη, πρωτοπόροι Καθηγητές Πανεπιστημίου, Επιχειρηματίες επιτυχημένων start-ups, κα.
  • Να παρευρεθούν στα Career Days όπου 55+ εταιρείες από τους κλάδους της πληροφορικής, των συμβουλευτικών υπηρεσιών, των τροφίμων, των υπηρεσιών, της βιομηχανίας κτλ θα χαρούν να τους γνωρίσουν και να τους ενημερώσουν για τις δεκάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας που διαθέτουν
  • Να συμμετάσχουν στα Meet The Executives. Επιτυχημένα στελέχη θα μοιραστούν την καθημερινότητα, τις προκλήσεις και τα skills που απαιτούνται για να διεκπεραιώσουν τα καθήκοντά τους. 
  • Να συμμετάσχουν στα Meet Our Company. Πρόκειται για μία νέα προσθήκη και πρωτοπορία στο φετινό Πανόραμα, όπου κορυφαία στελέχη ανθρώπινου δυναμικού θα παρουσιάσουν την εταιρεία τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με ανοιχτές θέσεις εργασίας, συνεντεύξεις κτλ. 
  • Να επισκεφτούν το CV Corner και το LinkedIn και Social Media Corner και να λάβουν δωρεάν συμβουλευτική για το βιογραφικό τους και την παρουσία τους στα social media. 

Την επιβεβαιωμένη, ως σήμερα, θεματολογία και τους εισηγητές, καθώς και το πρόγραμμα του πολυσυνεδρίου μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.pan-orama.org/

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο έχει συστήσει ο π. καθηγητής της ΑΣΟΕΕ Ιορδάνης Λαδόπουλος. 

Πλατινένιοι Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι η EY, η MYTILINEOS, η Nestlé, η People Cert και η Καθημερινή. Χρυσοί Χορηγοί είναι η Aegean Airlines, Campeón Gaming, Deloitte, ELPEN, Grant Thornton, HELLENiQ ENERGY, η IQVIA Hellas Α.Ε., η Kaizen Gaming, η KPMG, η Novibet, η PwC Greece, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, και η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ. Η V+O Greece αποτελεί Σύμβουλο Επικοινωνίας. Η AppGene είναι υπεύθυνη της συνολικής ψηφιακής παρουσίας του Πανοράματος, (διαδικτυακού ιστοτόπου, mobile εφαρμογής, digital marketing, social media). 

Το κόστος συμμετοχής στο Πολυσυνέδριο είναι 5 ευρώ την ημέρα, 8 ευρώ το διήμερο και 10 ευρώ το τριήμερο, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μόνο online, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας στον παρακάτω συνδεσμο: https://www.pan-orama.org/agora-eisitirion-eisitiria/ 

Ωράριο Πολυσυνεδρίου

Παρασκευή 29/03: 12:00 – 21:00

Σάββατο 30/03: 10:30 – 20:45

Κυριακή 31/03: 10:30 – 20:15

Ακόμη, το 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας καινοτομεί με γνώμονα την ανάγκη για τη μέγιστη εμπειρία, δημιουργώντας τον απόλυτο οδηγό – εργαλείο για κάθε επισκέπτη και εταιρεία που συμμετέχει στην εκδήλωση, το νέο mobile App Πανόραμα Επιχειρηματικότητας. Οι επισκέπτες μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν την εφαρμογή και να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, ανακαλύπτοντας εύκολα και γρήγορα όλες τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζονται για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν την εφαρμογή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/panoramaappwebsite

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας