Green Bitcoin, σε Presale το νέο κρυπτονόμισμα.

Green Bitcoin, σε Presale το νέο κρυπτονόμισμα.

Green Bitcoin

Το Green Bitcoin αποτελεί αναμφίβολα ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα project στον χώρο των κρυπτονομισμάτων για το 2024.

Το Green Bitcoin πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα σε αποκεντρωμένα και κεντροποιημένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Μέχρι τότε όμως τα βλέμματα είναι στραμένα στο δημόσιο presale, στο οποίο το $GBTC διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που θα ισχύσει κατά την επίσημη κυκλοφορία του.

Το presale μέχρι στιγμής έχει καταγράψει ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία, συγκεντρώνοντας συνολικά περίπου 6.5 εκατομύρια δολάρια. Μπορείς και εσύ να συμμετάσχεις στο presale εδώ.

Μια εισαγωγή στο Green Bitcoin.

Το Green Bitcoin προσφέρει μια νέα προσέγγιση στα κρυπτονομίσματα, συνδυάζοντας την κληρονομιά του Bitcoin με το φιλικό προς το περιβάλλον blockchain του Ethereum.

Αποτελεί ERC-20 Token και εισάγει ένα μοναδικό, βιώσιμο μοντέλο στοιχηματισμού, το Gamified Green Staking.

Μέσω του Gamified Green Staking το project παρέχει την δυνατότητα απόκτησης παθητικού εισοδήματος, με ανταμοιβές που κλιμακώνονται ανάλογα με το μέγεθος της επένδυσης.

Συμμετέχοντας στις προβλέψεις για τις τιμές του Bitcoin, παρέχεται η δυνατότητα κερδοφορίας, ενώ παράλληλα προάγεται η μακροπρόθεσμη επένδυση και η ενεργή συμμετοχή στην κοινότητα.

Με το Green Bitcoin, συνδυάζονται οι διαδικασίες ανταμοιβής και περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένη συμμετοχή στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Γιατί το Green Bitcoin είναι πράσινο;

Το Green Bitcoin, που συμβολίζεται ως $GBTC, ενσωματώνει μια φιλοσοφία φιλική προς το περιβάλλον με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Αρχικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, είναι 10.000 φορές πιο φιλικό προς το περιβάλλον από το αρχικό blockchain του Bitcoin, λόγω της χρήσης του μηχανισμού συναίνεσης Proof of Stake (PoS).

Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με τον ενεργοβόρο μηχανισμό Proof of Work (PoW) του Bitcoin, το PoS μειώνει σημαντικά την απαιτούμενη υπολογιστική ισχύ, ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του.

Επιπλέον, το “πράσινο” χαρακτηριστικό επεκτείνεται και στη διαδικασία στοιχηματισμού.

Όταν συμμετέχετε στο ποντάρισμα και η πρόβλεψή σας προσγειώνεται στην επιλεγμένη πράσινη ζώνη, ανταμείβεστε με πρόσθετα κέρδη από το ποντάρισμα των νομισμάτων σας.

Staking και Staking Rewards

Το Green Bitcoin εισάγει το επαναστατικό Gameified Green Staking, επιτρέποντας εκθετικές ανταμοιβές και μπόνους Token έως και 100%.

Η πλατφόρμα Green Bitcoin έχει διαθέσει μια σημαντική δεξαμενή ανταμοιβών ύψους 5,8 εκατομμυρίων $GBTC tokens.

Το συγκεκριμένο Reward Pool αντιπροσωπεύει το 27,50% της συνολικής προσφοράς token, για να δώσει κίνητρα για δραστηριότητες στοιχηματισμού.

Η δεξαμενή ανταμοιβής θα διανεμηθεί σταδιακά σε διάστημα δύο ετών και θα διανεμηθεί πλήρως έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025.

Κάθε μέρα, η δεξαμενή ανταμοιβής διανέμεται μεταξύ των staker που έχουν προβλέψει με ακρίβεια την κατεύθυνση της τιμής του Bitcoin, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό αλλά και ανταποδοτικό περιβάλλον.

Παράλληλα παρατηρούνται διαφορές ανάμεσα στα rewards των επενδυτών ανάλογα με την χρονική περιόδο που διαθέτουν τα $GBTC τους για Staking.

Daily Staking: Οι συμμετέχοντες που διαθέτουν τα token τους για staking σε ημερήσια βάση λαμβάνουν ένα απλό μέρος των ανταμοιβών, το οποίο υπολογίζεται ανάλογα με το μέγεθος του ποσού που έχουν διαθέσει

Weekly Staking: Όσοι επιλέγουν να ποντάρουν τα token τους για μια εβδομάδα δικαιούνται μπόνους 5% επί των περιοδικών ημερήσιων ανταμοιβών τους ως αναγνώριση της εκτεταμένης δέσμευσής τους.

Monthly Staking: Ένα μπόνους 11% χορηγείται στους stakers που κλειδώνουν τα token τους για ένα μήνα, αυξάνοντας σημαντικά την απόδοση του staking τους.

6 Month Staking: Με σκοπό την επιβραβευση των πιο αφοσιωμένων συμμετεχόντων, όσοι επιλέξουν μια περίοδο staking έξι μηνών θα λάβουν μια σημαντική αύξηση 15% στις ημερήσιες ανταμοιβές.

Διαδικασία πρόβλεψης τιμής – Predict to Earn.

Το Green Bitcoin παρέχει ένα σύστημα ανταμοιβής στοιχηματισμού καθημερινά με βάση την κίνηση της τιμής του Bitcoin.

Τοποθετήστε τα token σας και προβλέψτε αν η τιμή του Bitcoin θα αυξηθεί ή θα μειωθεί μέχρι την επόμενη ημέρα.

Παρόμοια με το μέσο χρόνο παραγωγής block του Bitcoin, οι ανταμοιβές $GBTC συσσωρεύονται κάθε 10 λεπτά.

Όταν η νέα ημέρα τελειώσει, ένας νέος γύρος ξεκινάει, επιτρέποντας σας να στοιχηματίσετε και να υποβάλετε την επόμενη τιμή σας.

Οι ακριβείς προβλέψεις κερδίζουν ένα ανάλογο μερίδιο από το ημερήσιο staking reward pool.

To άθροισμα των ανταμοιβών της ημέρας σας εμφανίζεται στο πορτοφόλι σας μετά από κάθε 24ωρο κύκλο.

Ανταμοίβοντας τις γνώσεις σε απτές απολαβές, αυτό το σύστημα ενθαρρύνει τους $GBTC token holders να συμμετέχουν ενεργά στην πρόβλεψη των επιδόσεων της αγοράς Bitcoin.

Αυτή η προσέγγιση προωθεί την καθημερινή εμπλοκή ενισχύοντας την συμμετοχή της κοινότητας και συμβάλλοντας στη σταθερότητα και την ανάπτυξη του δικτύου $GBTC.

Roadmap

Αντλώντας έμπνευση από το πρωτοπόρο Bitcoin, το Green Bitcoin προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το παθητικό εισόδημα στο χώρο της κρυπτογράφησης μέσω ενός χαμηλού κόστους, οικολογικού μοντέλου Stake-to-Earn.

Το Roadmap που παρουσιάζει το Green Bitcoin χωρίζεται σε 4 διαφορετικά μέρη

Έναρξη προπώλησης

Προσιτή προπώληση $GBTC για τη χρηματοδότηση της τεχνολογίας και του μάρκετινγκ.

Αυτό το βήμα είναι το κλειδί για την οικοδόμηση ισχυρών θεμελίων για το μέλλον του Green Bitcoin.

Το ποντάρισμα και οι προβλέψεις τίθενται σε λειτουργία

Ξεκινά η διαδικασία στοιχημάτων και προβλέψεων για την τιμή του Bitcoin ώστε να συμμετάσχουν οι πρώτοι χρήστες.

Αυτή η πρώιμη δράση συμβάλλει στη δημιουργία της δύναμης της κοινότητάς μας.

Token Release

Το $GBTC φτάνει στα DEX του Ethereum, με μέρος της προσφορά κλειδωμένο για να διατηρηθεί η ομαλή και αποκεντρωμένη διαπραγμάτευση.

Αυτό το βήμα αφορά τη διασφάλιση της δίκαιης και σταθερής διαπραγμάτευσης του $GBTC.

Κερδίστε ανταμοιβές, δημιουργήστε κοινότητα

Οι κάτοχοι $GBTC διεκδηκούν κέρδη με στοιχήματα και συμμετέχοντας σε εβδομαδιαία παιχνίδια πρόβλεψης τιμών, ενθαρρύνοντας όλους να συμμετέχουν και να βοηθήσουν την κοινότητα να ευδοκιμήσει.

Green Bitcoin Tokenomics.

Ένα απο τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός κρυπτονομίσματος αποτελούν τα Tokenomics του και η διαφάνεια σε αυτό το ζήτημα είναι εξαιρετικα σημαντική.

Ειδικότερα το $GBTC max supply είναι 21.000.000 και ίδιο με εκείνο του BTC.

Τα 10.500.000 απο αυτά διατίθενται για αγορά στο presale.

Παρακάτω καταγράφεται ο αναλυτικός διαμοιρασμός των Tokens.

Προπώληση – 50%

Οι πρώτοι χρήστες αποκτούν ένα σημαντικό πλεονέκτημα με την προπώληση $GBTC, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια δυναμική αρχή στο εγχείρημά μας.

Ανταμοιβές στοιχηματισμού – 20%

Ένα σημαντικό ποσοστό αφιερώνεται στην ανταμοιβή όσων συμμετέχουν στο στοίχημα, υποστηρίζοντας τη μακροπρόθεσμη αξία και σταθερότητα του $GBTC.

Μάρκετινγκ – 12,50%

Αυτό το τμήμα επικεντρώνεται στη δημιουργία εντυπωσιακών εκστρατειών και είναι το κλειδί για την ενίσχυση της παγκόσμιας προβολής και τη διατήρηση της εξέχουσας θέσης του $GBTC.

Ρευστότητα – 7,50%

Απαραίτητο για τη διατήρηση της ρευστότητας στις συναλλαγές, αυτό το ποσοστό κατανέμεται ισομερώς μεταξύ των κεντρικοποιημένων και αποκεντρωμένων ανταλλακτηρίων (CEX & DEX), εξασφαλίζοντας την ισχυρή παρουσία του $GBTC στην αγορά.

Κοινοτικές ανταμοιβές – 10%

Αυτή η κατανομή είναι αφιερωμένη στην καλλιέργεια της κοινότητάς μας και στην επιβράβευση της δέσμευσης και της συμμετοχής.

Πηγές: Official Website, Whitepaper, Audit

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας