Η Digital Tree Media και η Google Λανσάρουν το Google News Showcase στην Κύπρο.

Η Digital Tree Media και η Google Λανσάρουν το Google News Showcase στην Κύπρο.

Η Digital Tree Media και η Google Λανσάρουν το Google News Showcase στην Κύπρο

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε το λανσάρισμα του Google News Showcase στην Κύπρο!

Αυτή η σύμπραξη είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα μπροστά για τον Όμιλο της Digital Tree και υπογραμμίζει την ακλώνητη αφοσίωσή της στην παροχή προοδευτικών υπηρεσιών στο κυπριακό κοινό. Η αναζήτηση της Digital Tree Media για νέες πλατφόρμες ενημέρωσης είναι συνεχής και της επιτρέπει να επιδιώκει πάντα νέα επίπεδα εξέλιξης.

Οι ιστοσελίδες ενημέρωσης μας που συμμετέχουν στο λανσάρισμα είναι οι εξής: Kerkida.net, Offsite News, Brief, MyLife και Avant-Garde.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Google για το λανσάρισμα του Google News Showcase. Αυτή η ευκαιρία μας τιμά και μας γεμίζει ευγνωμοσύνη. Η συνεργασία αυτή, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την Digital Tree Media, καθώς συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε και να παρέχουμε τις νεότερες υπηρεσίες ενημέρωσης στους αναγνώστες μας. Μαζί με την Google, δεσμευόμαστε για την ενίσχυση της ψηφιακής ενημέρωσης του κοινού μας, προσφέροντάς του ποιοτικό, αξιόπιστο και ενδιαφέρον περιεχόμενο. Αυτή η σύμπραξη είναι απολύτως εναρμονισμένη με το όραμά μας για την ενίσχυση της δημοσιογραφίας στην Κύπρο και τη θέσπιση νέων προτύπων στη βιομηχανία», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Digital Tree, Φάνος Δημητρίου.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας