Workearly: Επένδυση ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ για τη δημοφιλή πλατφόρμα EdTech

Workearly: Επένδυση ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ για τη δημοφιλή πλατφόρμα EdTech

Workearly επένδυση

Η Reatcode Group, με το δημοφιλές brand Workearly, ανακοίνωσε σήμερα χρηματοδότηση €1,1 εκατομμυρίων με επικεφαλής το Metavallon VC.

Πρόκειται για την πρώτη χρηματοδότηση της εταιρείας, η οποία ιδρύθηκε από τους Ευθύμη Βαφειάδη και Δημήτρη Κυριακάτη το 2019 και έκτοτε αναπτύσσεται οργανικά, έχοντας ήδη εκπαιδεύσει πάνω από 17,000 επαγγελματίες με 70 προγράμματα τα οποία έχει δημιουργήσει και εξυπηρετήσει πάνω από 200 εταιρείες με εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για το προσωπικό τους.

Τα κεφαλαία της χρηματοδότησης θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ομάδας, την περαιτέρω ανάπτυξη του τεχνολογικού προϊόντος και την εμπορική επέκταση της εταιρείας σε εταιρικούς πελάτες και στο εξωτερικό.

Η αγορά της εκπαίδευσης εξελίσσεται ραγδαία και σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται να ανέλθει σε € 340 δισεκατομμύρια έως το 2026.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο χώρος είναι πολλαπλές. Σύμφωνα με διεθνείς στατιστικές, 90% των ανθρώπων που παρακολουθούν εκπαιδευτικά προγράμματα upskilling δεν τα ολοκληρώνουν ποτέ.

Επιπλέον, οι εκπαιδευόμενοι αισθάνονται φόβο να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και όταν το επιχειρούν αντιλαμβάνονται ότι δεν αντιστοιχούν στις πραγματικές εργασιακές ανάγκες.

Η Reatcode ιδρύθηκε το 2019 με όραμα να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην ακαδημαϊκή εκπαίδευση και την αγορά εργασίας και να βοηθήσει τους επαγγελματίες να ανελιχθούν στην καριέρα που έχουν επιλέξει, ή να αλλάξουν επαγγελματικό μονοπάτι, ώστε να αφομοιωθούν στην αγορά εργασίας με ενισχυμένες προοπτικές.

Τα τελευταία 4 χρόνια η εταιρεία αναπτύσσει μηχανισμούς και περιεχόμενο τα οποία, βασισμένα και στην τεχνητή νοημοσύνη, μπορούν να προσφέρουν πλήρως εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους κάθε εκπαιδευόμενου, είτε ιδιώτη, είτε εργαζομένου εταιρείας.  

Σήμερα, αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για upskilling και reskilling στην Ελλάδα, έχοντας ποσοστά ολοκλήρωσης των προγραμμάτων τριπλάσια του μέσου όρου της αγοράς, υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών της και σημαντικό ποσοστό επαναλαμβανόμενων πελατών, με 1 στους 3 επαγγελματίες να επιλέγει ξανά το Workearly για την παρακολούθηση επιπλέον προγραμμάτων.

Τα παραπάνω στοιχεία, παράλληλα με τον πρωτότυπο, διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο εκπαίδευσης και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας, διαφοροποιούν το Workearly από κάθε άλλη εκπαιδευτική πλατφόρμα.

Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη, το Workearly συνδυάζει τη δημιουργική του ομάδα με προηγμένους αλγόριθμους που μπορούν αφενός να προσφέρουν μία εκπαιδευτική εμπειρία που προσιδιάζει σε παιχνίδι και αφετέρου να προσαρμόζονται στο υπόβαθρο και τους προσωπικούς στόχους κάθε εκπαιδευόμενου.

Στόχος είναι η απόλυτη εξατομίκευση μέσα από την αξιολόγηση και παραμετροποίηση συγκεκριμένων μετρικών που επικαιροποιούνται και αναθεωρούνται καθημερινά. Το συνεχές feedback και ο έλεγχος κατανόησης συντείνουν στη βελτίωση της αυτοματοποίησης και της διαρκούς παραγωγής νέου εκπαιδευτικού υλικού.

Χάρη στον μηχανισμό του Workearly, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές παραγωγής περιεχομένου, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα νέες μαθησιακές εμπειρίες, όπως professional skill labs, και ολοκληρωμένα προγράμματα μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Προσαρμόζοντας το περιεχόμενο στο feedback των χρηστών, το Workearly πετυχαίνει να προσφέρει πολλαπλές διαφορετικές εκδοχές περιεχομένου, χρησιμοποιώντας Generative AI και Augmented Generation.

Σημαντικό μέρος της επένδυσης θα αξιοποιηθεί για την περαιτέρω ανάπτυξη του τεχνολογικό της προϊόν, βελτιώνοντας την παραμετροποίηση και την ικανοποίηση των εκπαιδευόμενων και ερευνώντας νέους τρόπους με τους οποίους η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να συνεισφέρει στην εκπαίδευση και να απογειώσει την εκπαιδευτική εμπειρία!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας