Η ομάδα μας

Business Review Greece

Η ιδρυτική ομάδα της εταιρείας

Βλάμης

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast.

Χάρης

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast.

Αλεξ (1)

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast.

Βασίλης

Βασίλης Ανδριανόπουλος

Πτυχιούχος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και ειδίκευση στα υπολογιστικά μαθηματικά, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency.

Το Site του Business Review Greece

Το Business Review Greece δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017 ως ένα Blog από 4 φοιτητές με όρεξη, πάθος για την επιχειρηματικότητα και όραμα.

Σήμερα το Business Review Greece έχει μεγαλώσει την ομάδα του και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα Επιχειρηματικά Portal στην Ελλάδα με ανανεωμένο Site και παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες.

Στο Site μας θα διαβάσεις μόνο χρήσιμα άρθρα σχετικά με τον χώρο των επιχειρήσεων, γιατί σκοπός μας είναι κάθε άρθρο μας να έχει αξία για τον αναγνώστη και να του προσφέρει ενημέρωση, νέες γνώσεις, χρήσιμες πληροφορίες αλλά και έμπνευση! Αυτό που θα βρεις, είναι άρθρα που είναι προϊόν δικής μας έρευνας και εμπειρίας ή προέρχονται από έγκυρες διεθνείς πηγές.

Επίσης, το Business Review Greece δημιούργησε την πρώτη On line Εγκυκλοπαίδεια επιχειρήσεων στην Ελλάδα, που εμπλουτίζεται συνεχώς! Στην Εγκυκλοπαίδεια επιχειρήσεων μπορείς να βρεις στα ελληνικά και με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο, ένα πλήθος από έννοιες και ορολογίες από τον χώρο των επιχειρήσεων.

Κύριες θεματικές είναι η Επιχειρηματικότητα, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, το Μάρκετινγκ, το Digital Marketing, το HR, οι Startups, η Οικονομία και οι Επενδύσεις.

Η ομάδα αρθρογραφίας μας

Μαρίνα

Μαρίνα Δημητρή

Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με κατεύθυνση Management, SEO Content Writer στην Blue Rocket Content Agency και Αρχισυντάκτρια του Business Review Greece. Παράλληλα δημιουργεί περιεχόμενο για φοιτητές Διοίκησης Επιχειρήσεων για να τους βοηθήσει στην καλύτερη και ευκολότερη κατανόηση επιχειρηματικών ορολογιών. Απολαμβάνει την ομαδική εργασία και προσωπικός της στόχος είναι να αποκτά και να αναπτύσσει όλο και περισσότερες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα των επιχειρήσεων.

Τάσος Λούπος

Τάσος Λούπος

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακός φοιτητής στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Με έντονο ενδιαφέρον για την ηγεσία, την αποτελεσματική επικοινωνία, τις επιτυχημένες δημόσιες σχέσεις και το marketing, προσπαθεί να παρέχει εποικοδομητικό περιεχόμενο που δίνει στους αναγνώστες τη δυνατότητα να προσεγγίσουν και να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου.

Στέλιος

Στέλιος Αμπατζίδης

Απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή'. Εκτός από την ενασχόλησή του με την εκπαίδευση, είναι εθελοντής στο Citycampus. Το ενδιαφέρον του για τον κόσμο της επιχειρηματικότητας και του Marketing τον ώθησε να γίνει αρθρογράφος του Business Review Greece, ασχολούμενος με κάτι που του αρέσει, διευρύνοντας παράλληλα τις γνώσεις του.

Φαίδων Ουάλλας

Phaedon Wallace

Τελειόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Marketing και αρθρογράφος στο Business Review Greece. Αρθρογραφεί με τετραετή εμπειρία κυρίως για θέματα productivity, marketing και ψυχολογίας. Επιπλέον, διαθέτει εμπειρία σε social media management και SEO. Κατέχει πτυχία Αγγλικών, Γερμανικών και Ιταλικών. Του αρέσει η αναζήτηση, αναγνωρίζει την σημασία της ψυχικής υγείας

Διονύσης Πολίτης

Διονύσης Πολίτης

Προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ενδιαφέρεται για θέματα σχετικά με τις επιχειρήσεις, αλλά και θέματα που αφορούν την οικονομία και τους μακροοικονομικούς της δείκτες. Όντας αρθρογράφος στο Business Review Greece, έχει τη δυνατότητα να αφιερώνει χρόνο σε κάτι που του αρέσει.

Μανώλης Βιτετζάκης BR

Μανώλης Βιτετζάκης

Διαθέτει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Μηχανική Πληροφορικής και Συστημάτων Επικοινωνίας, καθώς και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το ΠΑ.ΠΕΙ, με εξειδίκευση στη χρηματοοικονομική και λογιστική. Επιπλέον, πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στο ΟΠΑ, στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις. Έχει πάνω από 5 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και διαχείρισης έργων. Αυτήν τη στιγμή, εργάζεται ως Σύμβουλος του Υφυπουργού Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφια, ενώ παράλληλα διαχειρίζεται διάφορα έργα ως Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων.

Ευη Σανίδα

Εύη Σανίδα

Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο διατμηματικό μεταπτυχιακό της Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εν ενεργεία καθηγήτρια αγγλικών, πιστοποιημένη εξετάστρια και διορθώτρια, με ειδίκευση στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων από το ΕΚΠΑ και στην Σχολική Ψυχολογία από το Παν. Αιγαίου. Υπέρμαχος της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της κριτικής σκέψης.

Αναστάσης Κιώτης

Αναστάσης Κιώτης

Απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Διαθέτει εργασιακή εμπειρία στον χώρο της Λογιστικής και Συμβουλευτικής και πιστοποιημένη εξειδίκευση στον κλάδο Cryptocurrency and Blockchain , όπου δραστηριοποιείται ενεργά. Μέσω της αρθογραφίας αποσκοπεί να παρέχει εποικοδομητικό περιεχόμενο σχετικά με τα χρηματοοικονομικά, τις επενδύσεις και την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Μάριος Ντέμσιας

Μάριος Ντέμσιας

Τελειόφοιτος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών με κατεύθυνση τα Πληροφοριακά Συστήματα. Ασχολείται με την αρθρογραφία και την δημιουργία ιστοσελίδων. Το συγκεκριμένο διάστημα δημιουργεί ιστοσελίδα και γράφει διαφημιστικά κείμενα για το μεγαλύτερο γυμναστήριο στο κέντρο της Πάτρας. Η έρευνα πάνω στον τομέα της επιχειρηματικότητας, της οικονομίας, του μάρκετινγκ και της παραγωγικότητας είναι καθημερινή του ενασχόληση,