Η ομάδα μας

Business Review Greece

Η ομάδα της εταιρείας

Βλάμης

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast.

Χάρης

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast.

Αλεξ (1)

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast.

Βασίλης

Βασίλης Ανδριανόπουλος

Πτυχιούχος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και ειδίκευση στα υπολογιστικά μαθηματικά, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency.

Το Site του Business Review Greece

Το Business Review Greece δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017 ως ένα Blog από 4 φοιτητές με όρεξη, πάθος για την επιχειρηματικότητα και όραμα.

Σήμερα το Business Review Greece έχει μεγαλώσει την ομάδα του και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα Επιχειρηματικά Portal στην Ελλάδα με ανανεωμένο Site και παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες.

Στο Site μας θα διαβάσεις μόνο χρήσιμα άρθρα σχετικά με τον χώρο των επιχειρήσεων.

Σκοπός μας είναι κάθε άρθρο μας να έχει αξία για τον αναγνώστη και να του προσφέρει ενημέρωση, νέες γνώσεις, χρήσιμες πληροφορίες αλλά και μεγάλη δόση κινήτρου και έμπνευσης!

Μια από τις αξίες μας είναι η ποιότητα έναντι της ποσότητας με συνέπεια.

Έτσι, στο Site μας δεν θα βρεις καθημερινά ένα μεγάλο αριθμό από άρθρα επικαιρότητας, αλλά μόνο τα πιο σημαντικά νέα από το χώρο των επιχειρήσεων και των Startups.

Αυτό που θα βρεις, είναι άρθρα που είναι προϊόν δικής μας έρευνας και εμπειρίας ή προέρχονται από έγκυρες διεθνείς πηγές.

Επίσης, Business Review Greece δημιούργησε την πρώτη On line Εγκυκλοπαίδεια επιχειρήσεων στην Ελλάδα, που εμπλουτίζεται συνεχώς!

Στην Εγκυκλοπαίδεια επιχειρήσεων μπορείς να βρεις στα ελληνικά και με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο, ένα πλήθος από έννοιες και ορολογίες από τον χώρο των επιχειρήσεων.

Κύριες θεματικές είναι η Επιχειρηματικότητα, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, το Μάρκετινγκ, το Digital Marketing, το HR, οι Startups, η Οικονομία και οι Επενδύσεις.

Ακόμη, μέσα από το Site μας μπορείς να ακούσεις τα επεισόδια του Business Talks, του πρώτου podcast επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και να αγοράσεις κάποιο προϊόν από το νέο μας e-shop.

Η ομάδα αρθρογραφίας μας

Μαρίνα

Μαρίνα Δημητρή

Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με κατεύθυνση Management, Web Content Writer και Αρχισυντάκτρια του Business Review Greece.

Φαίδων Ουάλλας

Phaedon Wallace

Τελειόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Marketing και αρθρογράφος στο Business Review Greece. Αρθρογραφεί με τετραετή εμπειρία κυρίως για θέματα productivity, marketing και ψυχολογίας.

Γιάννης

Γιάννης Κύρτσης

Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αρθρογράφος, Content Creator και δημιουργός της σελίδας Johnny&Books. Αρθρογραφεί στο Business Review Greece για Βιβλία, Αυτοβελτίωση και ορολογίες επιχειρηματικότητας και οικονομίας.