Δημοσκόπηση το 1962: Πιστευέτε στους εξωγήινους; (video)

Δημοσκόπηση το 1962: Πιστευέτε στους εξωγήινους; (video)

maxresdefault

Το θέμα της εξωγήινης ζωής είναι κάτι που ταλανίζει την ανθρωπότητα εδώ και εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) χρόνια. Αμέτρητες ταινίες φαντασίας, βιβλία και ”μαρτυρίες” ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι είδαν κάποιο UFO… βέβαια δεν έχουμε ακόμη σαφή απάντηση.
Γυρνόντας λοιπόν πίσω στο 1962, το ABC Australia έκανε μια δημοσκόπηση στον δρόμο (όπως κάνουν πολλοί Ελληνες youtubers σήμερα) ρωτώντας περαστικούς αν πιστεύουν στην ζωή σε άλλους πλανήτες.
Οι απαντήσεις ποικίλουν, ορισμένοι είναι διχασμένοι, άλλοι αποκλείουν το ενδεχόμενο ενώ ένας μάλιστα υποστηρίζει ότι είδε έναν ιπτάμενο δίσκο με τα ίδια του τα μάτια.
Δε λείπουν και οι χιουμοριστικές απαντήσεις, όπως ότι σε άλλους πλανήτες οι εξωγήινοι θα είναι σαν… λαχανικά.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.