Ο Elon Musk πουλάει κόκκινα σορτσάκια για να χλευάσει όσους σόρταραν τη μετοχή της Tesla

Ο Elon Musk πουλάει κόκκινα σορτσάκια για να χλευάσει όσους σόρταραν τη μετοχή της Tesla

1594049373-elon-musk

Το περασμένο Σάββατο, ο Elon Musk ανέβασε ένα tweet στο οποίο ανακοίνωσε πως η Tesla θα ξεκινήσει να πουλάει κοντά βελούδινα κόκκινα σορτάκια σε περιορισμένο αριθμό και μάλιστα στην τιμή των $69,420!
Πρόκειται για δυο δημοφιλείς αριθμούς, ειδικά το 420 το οποίο συμβολίζει την μαριχουάνα και ο Musk αναφέρει συχνά. Τα εν λόγω σορτσάκια αναγράφουν πάνω τους S3XY, συμβολίζοντας τα οχήματα Tesla Model S, Tesla Model 3, Tesla Model X και Tesla Model Y.
Φυσικά η Tesla δεν ενδιαφέρεται να μπει στην αγορά της μόδας, είναι όμως μια χιουμοριστική κίνηση από τον Musk o οποίος ουσιαστικά κοροϊδεύει όσους σόρταραν ενάντια στην μετοχή της εταιρείας την στιγμή που αυτή βρίσκεται σε ταχεία ανοδική τάση (Στα αγγλικά το σορτάρισμα είναι short, όπως και τα σορτσάκια).

Μάλιστα, 3 λεπτά μετά το tweet ο Musk ανακοίνωσε πως η ιστοσελίδα “έπεσε”, λόγω του μεγάλου αριθμού επισκεπτών. Έτσι όπως ήταν αναμενόμενο, τα σορτσάκια ξεπούλησαν αμέσως με εξαίρεση κάποια ορισμένα σε μέγεθος XL. Μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.