Grant Cardone: 4 λόγοι που δεν θα αποσυρθώ ποτέ

Grant Cardone: 4 λόγοι που δεν θα αποσυρθώ ποτέ

4 logoi pou den tha aposirtho grant cardone business review greece

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύθηκε από τον Grant Cardone στο προφίλ του στο LinkedIn:
Έχω χάσει τον αριθμό των φορών που με ρώτησαν οι άνθρωποι «Grant, με όλα όσα έχεις κάνει και όλα όσα έχεις, πότε θα βγεις στην σύνταξη και θα απολαύσεις τη ζωή;» Απολαμβάνω τη ζωή για πάνω από 30 χρόνια και σκοπεύω να συνεχίσω να την απολαμβάνω.
Όσοι τα παρατάνε δεν νικάνε ποτέ και όσοι νικάνε δεν τα παρατάνε ποτέ
Ακόμα και μετά από όλο αυτό το διάστημα και όλα όσα έχω κάνει, ξυπνάω κάθε πρωί εξίσου ενθουσιασμένος όσο ποτέ για το τι θα φέρει η μέρα. Νέα projects, διαφορετικές προκλήσεις, η ευκαιρία να βοηθήσεις κάποιον… Στη ζωή μου και στην επιχείρησή μου, δεν υπάρχει μια “τυπική” μέρα. Με ευκαιρίες και προοπτικές σε κάθε γωνία, το να αποσυρθώ είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μου.
Τα αρκετά δεν είναι ποτέ αρκετά
Έχετε δει ποτέ μια αθλητική ομάδα να εγκαταλείπει ένα παιχνίδι επειδή είναι τόσο μπροστά που πιστεύει ότι δεν μπορεί να χάσει; Φυσικά και όχι. Δεν συμβαίνει στο γήπεδο και δεν συμβαίνει στην επιχείρησή μου. Στην πραγματικότητα, για μένα το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ. Θα συνεχίσω να κερδίζω βαθμούς που στην περίπτωσή μου, σημαίνει να κερδίζω χρήματα και να βοηθάω τους άλλους να κάνουν το ίδιο.
Ο εφησυχασμός είναι θάνατος
Όλοι είναι τόσο εστιασμένοι στην καταστροφή και τη θλίψη που δεν μπορούν να δουν τις ευκαιρίες να αναδύονται από παντού. Αυτήν τη στιγμή, η ακίνητη περιουσία είναι ένα μονόδρομο εισιτήριο για αυξημένο πλούτο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές άλλες ανάγκες που δημιουργούνται από αυτήν την κρίση που περιμένουν να εκπληρωθούν. Οι επιχειρήσεις που είναι προνοητικές και ευέλικτες όπως οι δικές μου, μπορούν να προσαρμοστούν και να μετατρέψουν τις δυσκολίες σε πλεονεκτήματα.
Η επέκταση είναι επιβίωση
Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 10 ετών. Η οικογένειά μου και εγώ μείναμε σχεδόν χωρίς τίποτα. Έμαθα οδυνηρά πως οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Δεν θέλω ποτέ να ανησυχήσουν η γυναίκα μου ή τα παιδιά μου, γι ‘αυτό θα τα φροντίσω όσο μπορώ. Ύστερα υπάρχει και η οικογένεια που έχω δημιουργήσει στο Cardone Enterprises. Ξέρω ότι μια μέρα θα πρέπει να παραδώσω την σκυτάλη. Όταν συμβεί αυτό, θέλω να βεβαιωθώ ότι είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να συνεχιστεί αυτό που ξεκίνησα.
Όλοι έχουμε την ευκαιρία μας στη ζωή, οπότε πρέπει να πάρουμε το καλύτερο από αυτή. Οτιδήποτε λιγότερο είναι κακό για την κοινότητά μας, τους συναδέλφους μας, την οικογένειά μας και τους εαυτούς μας. Είμαι σίγουρα περήφανος για όλα όσα έχω επιτύχει τόσο στις επιχειρήσεις μου όσο και στη ζωή μου, αλλά απέχω πολύ από το να σταματήσω. Για την ακρίβεια, θα σταματήσω μόνο όταν “με σταματήσουν” και σας υπόσχομαι πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα.
 
Διαβάστε επίσης: Grant Cardone: Πως να γίνεις εκατομμυριούχος μέχρι τα 30

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας