Τι πιστεύουν αυτοί οι 5 δισεκατομμυριούχοι για το Bitcoin;

Τι πιστεύουν αυτοί οι 5 δισεκατομμυριούχοι για το Bitcoin;

54803005_101

Το Bitcoin πρωταγωνιστεί συνέχεια στον κόσμο των επενδύσεων και όχι μόνο. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και διαψεύδει όσους αμφισβήτησαν την αξία του ανά τα χρόνια.

Τι πιστεύουν όμως για αυτό 5 από τους μεγαλύτερους δισεκατομμυριούχους του κόσμου; Πάμε να δούμε:

Elon Musk

Ο Musk αρχικά είχε μεικτά αισθήματα για το Bitcoin. Ενίοτε ανέβαζε tweets που υποστήριζε ή εξέφραζε προβληματισμούς για το κρυπρονόμισμα. Φάνηκε μάλιστα να πήρε με θετικό μάτι το tweet του επιχειρηματία, Michael Saylor, ο οποίος του πρότεινε να μετατρέψει τον ισολογισμό της Tesla από δολάρια σε Bitcoins.

Εν τέλει φάνηκε ότι ο Elon Musk πείστηκε αφού αγόρασε μέσω της Tesla έναν μεγάλο αριθμό Bitcoins με τα κέρδη του μέχρι στιγμής να είναι εκπληκτικά!

Αδέρφια Winklevoss

Μπορεί να γνωρίζετε τους δίδυμους αυτούς λόγω της δικαστικής διαμάχης που είχαν με τον Mark Zuckerberg, για το ποιού ήταν η αρχική ιδέα του Facebook. Τελικά κατέληξαν σε συμβιβασμό όπου ο Zuckerberg τους έδωσε $65 εκατ. και μετοχές στην εταιρεία.

Το θέμα μας όμως είναι πως οι αδερφοί Winklevoss έγινε οι πρώτοι δισεκατομμυριούχοι από το Bitcoin το 2017!

Κατά την πτώση των κρυπτονομισμάτων το 2018 έχασαν bitcoins αξίας $600 εκατ. αλλά σύντομα ξανακέρδισαν, αφού έμειναν πιστοί σε αυτό. Το έχουν αποκαλέσει το trade του αιώνα.

Πρόκειται σίγουρα για δύο από τους μεγαλύτερους οπαδούς του.

Mark Cuban

Σε σχέση με τους Winklevoss, ο Mark Cuban δεν μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό.

Το 2019 ανέφερε πως το Bitcoin δεν θα γίνει ποτέ ένα έμπιστο νόμισμα ενώ το έχει παρομοιάσει και μια μια μπανάνα… λέγοντας πως θα προτιμούσε την μπανάνα.

Warren Buffett

Ο μεγαλοεπενδυτής Warren Buffet δεν έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα γενικότερα, λέγοντας πως δεν έχουν ακόμα αληθινή αξία.

“Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μαζί τους εκτός από το να τα πουλήσεις”, έχει αναφέρει.

Αν και έχει λάβει ορισμένα κρυπονομίσματα σαν δώρο γενεθλίων, ο ίδιος ομολογεί πως δεν θα ασχοληθεί μαζί τους.

Mike Novogratz

Ο δισεκατομμυριούχος Mike Novogratz είναι γνωστός σαν μεγάλος υποστηρικτής του Bitcoin, και σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως το 2020 ήταν η χρονιά της επανάστασης των κρυπτονομισμάτων.

“Σε 5 χρόνια θα σκεφτόμαστε πόσο κακό ήταν το 2020 λόγω της πανδημίας, όμως για τα κρυπτονομίσματα ήταν μια ευλογία”, δήλωσε ο ίδιος.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.