ABOUT YOU – Μια καινούρια εταιρεία στην Ελλάδα κατέφθασε!

ABOUT YOU – Μια καινούρια εταιρεία στην Ελλάδα κατέφθασε!

about-you-1-scaled-1

Έχετε παρατηρήσει τις διαφημίσεις σχετικά με το About You; Διαφημίσεις με βίντεο που τα copies τους μιλάνε για την άφιξη τους στην περιοχή σας. Ναι, συγκεκριμένη περιοχή, όπως για παράδειγμα Ζωγράφου. Τί είναι αυτή η εταιρεία που ξαφνικά εμφανίστηκε;

Τι είναι το ABOUT YOU;

Είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες μόδας και τεχνολογίας στην Ευρώπη. Αποτελεί έναν προορισμό αγορών όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανακαλύψουν τη μόδα που ταιριάζει πραγματικά στην προσωπικότητά τους από μια σειρά από περισσότερες από 2.000 μάρκες.

Το ABOUT YOU δημιούργησε πωλήσεις άνω των 1,17 δισ. ευρώ τΛο 2020/21 και είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα e-tailers μόδας στη Γερμανία.

Εκτός από το κομμάτι της μόδας το ABOUT YOU, προσφέρει υπηρεσίες μέσω της πλατφόρμας, σε άλλες εταιρείες. Βοηθά εταιρείες να επεξεργάζονται τις παραγγελίες τους από την αρχή της παραγγελίας μέχρι την παράδοση. Προσφέρουν αυτοματοποιημένη επικοινωνία, παρακολούθηση και ανίχνευση της κάθε παραγγελίας, εξασφαλίζουν την σταθερότητα των παραγγελιών.

Εξυπηρετεί μία πληθώρα χωρών και πλέον ήρθε και στην Ελλάδα. Χώρες όπως, Βέλγιο, Γερμανία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Κάτω Χώρες, Αυστρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχική Δημοκρατία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και την Ουγγαρία.

Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε να πουλά στην αγορά της Ιταλίας και 28 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικούς από τους στόχους και τα ήδη κεκτημένα γύρω από το προσωπικό τους.

Η Έναρξη του ABOUT YOU στην Ελλάδα

Το διαδικτυακό κατάστημα μόδας στην Ελλάδα ξεκίνησε επίσημα με μια τεράστια καμπάνια μάρκετινγκ και μια εντυπωσιακή εκδήλωση έναρξης στην Αθήνα με πάνω από 200 αστέρια των κοινωνικών μέσων, διασημότητες, ειδικούς του κλάδου και δημοσιογράφους. 

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν, η καλλιτέχνιδα και τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, ο διευθυντής δημιουργίας και κριτής της Ελλάδας Next Top Model Genevieve Majari, το μοντέλο και ο προπονητής Γιώργος Καραβάς, το μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, η τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ηθοποιοί Ευγενία Σαμαρά και Αθηνά Οικονομάκου.

Τι είπε ο Τarek Müller;

Συνιδρυτής και Συν-Διευθύνων Σύμβουλος: «Για εμάς, η ελληνική αγορά προσφέρει τεράστιες δυνατότητες. Αναμένουμε να αναπτυχθούμε πολύ γρήγορα εδώ για να γίνουμε ηγέτες της αγοράς. Ανυπομονούμε επίσης, να ενθουσιάσουμε τον Έλληνα με την εμπνευσμένη πλατφόρμα μας και τη μοναδική προσέγγιση μιας προσωπικής εμπειρίας αγορών, καθώς και την πολύ μεγάλη ποικιλία, δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν επιστροφές».

Το Marketing του ABOUT YOU

  1. Yπεύθυνοι για την υλοποίηση όλων των παραγωγών βίντεο και φωτογραφιών.
  2. Aναπτύσσουν και σχεδιάζουν τις στρατηγικές μάρκετινγκ και περιεχομένου για το εμπορικό σήμα τους. 
  3. Με εθνικές και διεθνείς καμπάνιες εκτός σύνδεσης και διαδικτύου, λανσαρίσματα στην αγορά, εκδηλώσεις, καινοτομίες προϊόντων και συνεργασίες επωνυμίας.
  4. Εθνικά και διεθνή έργα – για παράδειγμα τα βραβεία ABOUT YOU, την Εβδομάδα Μόδας ABOUT YOU καθώς και πολλές εκδηλώσεις influencer και λανσάρισμα.

Συνολικά

Αξίζει κανείς να κάνει τη προσωπική του έρευνα γύρω από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Το site της είναι πλήρως ενημερωμένο και μπορείτε να βρείτε κάθε είδους πληροφορία, από οικονομικές καταστάσεις, τα νέα των μετόχων, μέχρι στόχους και σκοπούς της ABOUT YOU. Αποτελεί μία πραγματικά ανερχόμενη εταιρεία που θα ταράξει τα ελληνικά νερά στον τομέα της ένδυσης.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει