Freedom 24: Αξίζει για Αγορά Μετοχών στην Ελλάδα;

Freedom 24: Αξίζει για Αγορά Μετοχών στην Ελλάδα;

Freedom finance review Freedom 24 αγορά μετοχών στην Ελλάδα

Η χρηματιστηριακή Freedom 24 (ή αλλιώς Freedom Finance) έχει μπει στην Ελληνική Αγορά τους τελευταίους μήνες για να ταράξει τα νερά.

Μέχρι πρόσφατα, όσοι μέναμε στην Ελλάδα και θέλαμε να επενδύσουμε σε μετοχές, είχαμε πρόσβαση σε περιορισμένες επιλογές.

Πάμε να δούμε κάποια από τα πλεονεκτήματα που έχει η Freedom24, τα οποία είναι σίγουρα άξια αναφοράς και μας οδήγησαν να κάνουμε έρευνα για αυτή από την πρώτη στιγμή.

1. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΗ με την εγγραφή σου!

Η δωρεάν μετοχή που δίνει η Freedom24 στους νέους χρήστες της, δεν είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για κάθε νέο χρήστη, επειδή είναι ένα promotion που τρέχει από τον Ιούνιο και δεν θα είναι ενεργό για πάντα!

Τι σημαίνει δωρεάν μετοχή λοιπόν;

Αν δεν έχεις ακόμα λογαριασμό στην Freedom 24 και μπεις από αυτό εδώ το link, θα κερδίσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μια μετοχή η οποία θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου!

Η μετοχή αυτή επιλέγεται τυαία και μπορεί να έχει και αξία ακόμα και πάνω από 600 δολάρια (η ανώτερη είναι αυτή της Tesla), που σημαίνει πως ακόμα και χωρίς να κάνεις την πρώτη σου κατάθεση, μπορείς να ξεκινήσεις τον λογαριασμό σου ψηλά από την πρώτη κιόλας μέρα.

Την δωρεάν μετοχή της Freedom 24, μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις.

Να την κρατήσεις, να την πουλήσεις και να αγοράσεις κάποια άλλη μετοχή ή απλά να την πουλήσεις και να τραβήξεις τα λεφτά σαν κέρδος (και όμως!)

Πρακτικά, μιλάμε για δωρεάν λεφτά!

Οπότε, αν είσαι τυχερός και δεν έχεις κάνει ακόμα εγγραφή, πάτα ΕΔΩ και άνοιξε τον δωρεάν λογαριασμό σου!

Προσοχή: Δεν μπορείς να πάρεις την δωρεάν μετοχή αν κάνεις εγγραφή από μόνος σου. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο link καθώς αποτελεί μέρος του affiliate προγράμματος της ίδιας της Freedom24 και να είσαι πάνω από 25 ετών

2. Πρόσβαση σε IPO’s με την Freedom 24

Το συγκεκριμένο feature είναι ίσως και ό,τι καλύτερο προσφέρει η Freedom24 στους χρήστες της!

Και αυτό γιατί, δεν υπάρχει καμία άλλη πλατφόρμα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ που να το προσφέρει!

Η Freedom 24 είναι η μοναδική πλατφόρμα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη που δίνει πρόσβαση σε IPO για όλους τους χρήστες της!

Το να έχει κάποιος στις μέρες μας πρόβαση σε ένα τέτοιο feature, είναι τόσο τρελό αν αναλογιστεί κανείς πως παλιότερα, ο μέσος επενδυτής δεν είχε καθόλου πρόσβαση σε κάτι τέτοιο καθώς ήταν δικαίωμα μόνο επενδυτών με μεγάλα κεφάλαια και επενδυτικών funds!

Για τον λόγο αυτό, βγάζουμε το κάπελο στην Freedom24 και προσωπικά το θεωρώ έναν από τους σημαντικότερους λόγους για να έχει κανείς λογαριασμό!

Τι είναι το IPO;

Τα αρχικά σημαίνουν Initial Public Offering και σηματοδοτούν την πρώτη φορά που μια εταιρεία εισέρχεται στο χρηματιστήριο. Περισσότερα για το IPO μπορείς να μάθεις τσεκάροντας το άρθρο μας με τίτλο “Τι είναι το IPO;”.

Γιατί το IPO έχει την καλύτερη απόδοση;

Επενδύοντας σε IPO, μπορείτε να εισέλθετε στο «ισόγειο» μιας εταιρείας με υψηλό δυναμικό ανάπτυξης. Ένα IPO μπορεί να είναι μια ευκαιρία για καλό κέρδος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημά σου μακροπρόθεσμα. 

Η μέση απόδοση IPO στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2020 ήταν 75%! Μάλιστα, σε κάποιους τομείς, όπως η υγεία και η τεχνολογία πληροφοριών ξεπέρασε το 80%! Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι αγοράζοντας IPO μιας καλής εταιρείας μπορείς σχεδόν να διπλασιάσεις τα χρήματα σου!

3. Ασφάλεια

Όταν μιλάμε για την Freedom24, δεν μιλάμε για μια μικρή startup ή μια σχετικά καινούργια εταιρεία.

Πρόκειται για μια χρηματιστηριακή με κεφαλαιοποίηση άνω των 3 διδεκατομμυρίων δολαρίων. Επίσης είναι η μοναδική στην Ευρώπη όπου είναι εισηγμένη στον NASDAQ.

Επιπλέον, μετράει 75 γραφεία σε όλο τον κόσμο, με συνολικά 2.000 υπαλλήλους.

Τέλος, κατέχει ευρωπαϊκή άδεια και λογοδοτεί σε τρεις ρυθμιστικές αρχές (CySEC, BaFin και SEC).

Σύνοψη: Αξίζει η Freedom 24;

Αν είσαι έλληνας επενδυτής, η Freedom 24 είναι ίσως και η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για να ξεκινήσεις το επενδυτικό σου ταξίδι.

Είτε είσαι εντελώς αρχάριος, είτε πιο έμπειρος, η Freedom24 προσφέρει σίγουρα ελκυστικές επιλογές όπως οι μηδενικές χρεώσεις, η πρόσβαση σε IPO καθώς και η δωρεάν μετοχή που δικαιούσε με το άνοιγμα του λογαριασμού σου [κάνε κλικ εδώ].

Και μην ξεχνάς, μπορείς να πάρεις μια εντελώς δωρεάν μετοχή έως 600 δολάρια, κάνοντας την δωρεάν εγγραφή σου στην Freedom24 με αυτό το link.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας