Πως να κερδίζετε χρήματα από τις μετοχές!

Πως να κερδίζετε χρήματα από τις μετοχές!

Πως να κερδίζετε χρήματα από τις μετοχές!

Ο συγγραφέας του βιβλίου, William J. O’Neil, ιδρυτής και της διάσημης εφημερίδας “Investor’s Business Daily”, δημιούργησε ένα σύστημα το οποίο σας δείχνει πως να κερδίζετε χρήματα από τις μετοχές! Είναι ένα σύστημα, σύμφωνα με τον συγγραφέα, το οποίο κερδίζει σε καλές αλλά και σε κακές περιόδους!

Η μέθοδος των 7 σημείων – Πως να κερδίζετε χρήματα από τις μετοχές!

Ανεξαρτήτως του ποσού που έχετε επενδύσει στην ζωή σας, είτε αυτά είναι 1.000€, είτε αυτά είναι 100.000€, το βιβλίο αυτό έχει ένα σύστημα το οποίο σας δείχνει με πως να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας! Η μέθοδος των 7 σημείων, βασισμένη σε 40ετή έρευνα πάνω στις πιο επιτυχημένες μετοχές όλων των εποχών, θα σας δείξει ποια είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μια μετοχή!

Να έχετε θάρρος και αισιοδοξία, και ποτέ να μην απογοητεύεστε. Κάθε χρόνο παρουσιάζονται μεγάλες ευκαιρίες. Προετοιμαστείτε και αδράξτε τις. Τα πάντα είναι δυνατά με επιμονή και σκληρή δουλειά. Όλα μπορούν να γίνουν και το σημαντικότερο στοιχείο είναι η δική σας αποφασιστικότητα να πετύχετε!

William J. O’Neil

Μέθοδος C-A-N S-L-I-M

Ποια είναι τα 7 σημεία;

Πάμε να τα δούμε:

  1. Κέρδη τρέχοντος τριμήνου/μετοχή: πόσα πρέπει να είναι;
  2. Ετήσιες αυξήσεις κερδών: αναζητήστε την αξιόλογη ανάπτυξη.
  3. Νέα προϊόντα, νέα διοίκηση, νέα ρεκόρ: Πως να αγοράζετε την κατάλληλη στιγμή.
  4. Προσφορά και Ζήτηση: Μικρή κεφαλαιοποίηση και μεγάλος όγκος ζήτησης.
  5. Ηγέτης ή Ουραγός; Τι είναι η μετοχή σας;
  6. Θεσμική στήριξη: η λίγη ωφελεί πολύ.
  7. Κατεύθυνση της αγοράς: Πως να την προσδιορίζετε.

Να σημειώσουμε ότι αυτή η έρευνα έγινε πάνω στις κορυφαίες μετοχές των ΗΠΑ, μιας αγοράς που μακροπρόθεσμα ανεβαίνει, καθώς υπάρχουν επιχειρήσεις που δημιουργούν νέα προϊόντα, νέες υπηρεσίες και νέες τεχνολογικές εφευρέσεις, κάτι το οποίο σίγουρα είναι διαφορετικό από χώρα σε χώρα.

Αν και το βιβλίο αυτό είναι παλιό, πιστεύω πως κάποιες αρχές αυτής της μεθόδου εφαρμόζονται μέχρι και σήμερα! Μέσα στο βιβλίο υπάρχουν και πληροφορίες για το πότε πρέπει να πουλήσετε τις μετοχές σας, ποιον χρηματιστή πρέπει αν διαλέξετε, ποιους πρέπει να μελετήσετε και πολλά ακόμη!

Αν θέλεις να μάθεις μερικά πράγματα για τις επενδύσεις, κάνε κλικ εδώ!

Μια μεγάλη ευκαιρία είναι και αυτή που σου προσφέρει η Freedom24. Αυτή η ευκαιρία είναι μια ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΗ έως και 600 δολάρια με την εγγραφή σου!

Αν δεν έχεις ακόμα λογαριασμό στην Freedom 24 και μπεις από αυτό εδώ το link, θα κερδίσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μια μετοχή η οποία θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Γιάννης Κύρτσης

Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σύμβουλος ακινήτων στην Liberty Real Estate, αρθρογράφος, Content Creator και δημιουργός της σελίδας Johnny&Books. Αρθρογραφεί στο Business Review Greece για Βιβλία, Αυτοβελτίωση και ορολογίες επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Ένας νέος με μεγάλο πάθος για τα βιβλία, καθώς αυτά του άλλαξαν την ζωή, με όνειρο να μεταδώσει αυτή την τρέλα στους ανθρώπους γύρω του κάνοντάς τους καλύτερους!