Πως θα αποκτήσω αυτοπεποίθηση;

Πως θα αποκτήσω αυτοπεποίθηση;

Πως θα αποκτήσω αυτοπεποίθηση;

Όλοι μας το έχουμε αναρωτηθεί κάποια στιγμή “Πως θα αποκτήσω αυτοπεποίθηση;”!

Όλοι μας έχουμε θελήσει να μάθουμε πως μπορούμε να πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας.

Όλοι μας έχουμε φανταστεί τον εαυτό μας σαν αυτούς τους badass τύπους που βλέπουμε στις ταινίες.

“Πως θα αποκτήσω αυτοπεποίθηση;”

Ποιο είναι λοιπόν το κόλπο για να το αποκτήσουμε και εμείς αυτό;

Πως θα αποκτήσω αυτοπεποίθηση; quote
Πως θα αποκτήσω αυτοπεποίθηση;- Harvey Specter, Suits

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΠΟ. Θέλει δουλειά, πολλές θυσίες και επιμονή.

Πάμε να δούμε μαζί ποια πράγματα μπορούν να σου δώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στην ζωή σου!

1ο Tip: Γίνε Expert σε αυτό που κάνεις!

Όταν γίνεσαι κορυφαίος στον τομέα σου, αποκτάς σιγουριά, δεν φοβάσαι να ρισκάρεις και δοκιμάζεις συνεχώς κάτι καινούργιο και κάτι που αποτελεί πρόκληση για εσένα.

Όταν γίνεσαι κορυφαίος στον τομέα σου, όλοι σε εμπιστεύονται και σε εκτιμούν λίγο περισσότερο και ζητούν την προσοχή σου. Να λοιπόν η ευκαιρία σου!

2ο Tip: Φρόντισε το σώμα σου!

Δεν μιλάω για τον τύπο που είναι φέτες 365 μέρες τον χρόνο. Μιλάω για αυτούς που προσέχουν την διατροφή τους (έχουμε τον έλεγχο) και προσέχουν την εξωτερική εμφάνιση του σώματός τους (έχουμε και εδώ τον έλεγχο).

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι έστω μισή ώρα κάθε μέρα και ξεκίνα να τρως πιο καθαρά και πιο υγιεινά!

3ο Tip: Ντύσου καλύτερα!

Πολλές φορές δεν νιώθουμε αυτοπεποίθηση λόγω της εξωτερικής μας εμφάνισης. Φόρα λοιπόν κάτι καλό και κάτι που σε κάνει να νιώθεις κορυφαίος.

Αυτό ίσως είναι ένα κουστούμι, ένα πουκάμισο ή ένα ξεχωριστό παπούτσι.

Δεν έχει σημασία, για τον καθένα είναι διαφορετικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να φοράς κάτι καλό που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός.

4ο Tip: Ανάπτυξε τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες.

Ένας μεγάλος παράγοντας που μας μειώνει την αυτοπεποίθηση είναι η έλλειψη των επικοινωνιακών μας δεξιοτήτων. “Τι να πω;”, “Πως να ξεκινήσω;” είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα ακούσω συχνά να ρωτάει κάποιος.

Οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι μια δεξιότητα που αναπτύσεται με τον καιρό. Μην τα παρατήσεις αν δεν δεις γρήγορα αποτελέσματα.

Πολύ σημαντικό είναι να διατηρείς και οπτική επαφή καθώς μιλάς με τους άλλους. Έτσι δείχνεις ότι λες αλήθεια, είσαι σίγουρος και πείθεις ευκολότερα!

“Πως θα αποκτήσω αυτοπεποίθηση;”

Δεν χρειάζεται να γεννηθείς με αυτοπεποίθηση για να την έχεις. Είναι μια δεξιότητα που αναπτύσσεται με τον καιρό και όσο περισσότερο την εξασκείς, τόσα καλύτερα θα είναι και τα αποτελέσματα!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Γιάννης Κύρτσης

Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σύμβουλος ακινήτων στην Liberty Real Estate, αρθρογράφος, Content Creator και δημιουργός της σελίδας Johnny&Books. Αρθρογραφεί στο Business Review Greece για Βιβλία, Αυτοβελτίωση και ορολογίες επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Ένας νέος με μεγάλο πάθος για τα βιβλία, καθώς αυτά του άλλαξαν την ζωή, με όνειρο να μεταδώσει αυτή την τρέλα στους ανθρώπους γύρω του κάνοντάς τους καλύτερους!