Volunteers Call: Γίνε μέρος της κοινότητας εθελοντών του TEDxPatras 2022!

Volunteers Call: Γίνε μέρος της κοινότητας εθελοντών του TEDxPatras 2022!

volunteers1

Το TEDxPatras επιστρέφει το προσεχές φθινόπωρο και συγκεκριμένα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών για έκτη χρονιά με θέμα “Metamorphosis” και ανακοινώνει το νέο κάλεσμα προς νέους εθελοντές που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην υποστήριξη αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

To Πρόγραμμα Εθελοντισμού του TEDxPatras ενεργοποιείται και δομείται από ανθρώπους που θέλουν να επιστρέψουν στην κοινωνία τα πνευματικά αλλά και συναισθηματικά τους αποθέματα κάνοντας πραγματικότητα το σύνθημα “ιδέες που αξίζει να διαδοθούν”.

Για το TEDxPatras, ο εθελοντισμός αποτελεί μια από τις πιο βασικές εκφράσεις των ανθρωπίνων σχέσεων, για αυτό θέτεται ως πρωταρχικός στόχος ο κάθε εθελοντής ξεχωριστά που αφιερώνει ένα πολύτιμο αγαθό για τη σύγχρονη εποχή-τον χρόνο του- να συναισθάνεται σημαντικός, να εξελίσσεται προσωπικά και κοινωνικά, να ολοκληρώνεται ως πολίτης και άνθρωπος, να γεμίζει με αυτοπεποίθηση και ετοιμότητα στην ανάληψη πρωτοβουλιών.

Το δίκτυο εθελοντών συμμετέχει σε ένα δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Δραστηριοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ως συνεργάτης της πόλης της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, μοιραζόμενο μια δυναμική για ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Με στόχο την ανάπτυξη του αντικτύπου των πρωτοβουλιών και τη διάδοση της αξίας του εθελοντισμού, έχει δημιουργηθεί και η εθελοντική ψηφιακή κοιτίδα, το TEDxPatras Alumni, όπου διατηρείται ο σύνδεσμος μεταξύ όλων των εθελοντών που έχουν αφήσει το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα ανά έτος και εκδήλωση.

Οι εθελοντές του TEDxPatras συμβάλλουν ουσιαστικά στην εμπειρία της κεντρικής διοργάνωσης. Αυτό το κάνουν συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση των δραστηριοτήτων πριν και κατά τη διάρκεια της μεγάλης ημέρας του event.

Πως να συμμετέχεις ως εθελοντής στο TEDxPatras

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην Ομάδα των εθελοντών του TEDxPatras 2022 είναι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στις εκπαιδεύσεις του προγράμματος και να είναι διαθέσιμοι στις ημερομηνίες που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του TEDxPatras είναι ανοικτό προς όλες και όλους και χωρίς κανέναν αποκλεισμό.

Από το 2015 έως και σήμερα έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 400 εθελοντές.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο εδώ έως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: volunteer@tedxpatras.com.

Πληροφορίες για τη φετινή εκδήλωση και τα εισιτήρια στο 2022.tedxpatras.com.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας