Καινοτόμες λύσεις από το Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ στην Έκθεση HORECA 2023

Καινοτόμες λύσεις από το Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ στην Έκθεση HORECA 2023

Coffee Expert Stavros Lamprinidis ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ HORECA

Με επιτυχία παρουσιάστηκε το πρωτοποριακό Καφεσύστημα Ελληνικού καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ στην Έκθεση HORECA 2023 από την E.R. COFFEE EXPERIENCES, που αποτελεί μέλος του Ομίλου Εταιρειών RESOUL.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης έκανε πρεμιέρα ο νέος κρύος ελληνικός καφές ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ.

Το ενδιαφέρον των 60.000 και πλέον επισκεπτών της Έκθεσης HORECA συγκέντρωσε και φέτος το πρωτοποριακό Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, η μοναδική καινοτομία από την E.R. COFFEE EXPERIENCES του Ομίλου Εταιρειών RESOUL.

Οι επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης ενημερώθηκαν για τα πρακτικά και οικονομικά οφέλη που προσφέρει στην επιχείρησή τους η πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ.

Παράλληλα, γεύτηκαν τον τέλειο ελληνικό καφέ που προετοιμάζει και σερβίρει το καινοτόμο Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, με τη χρήση της σφραγισμένης καφεκάψουλας ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ.

Κάθε επαγγελματίας μπορεί πλέον να μεγιστοποιεί την απόδοση της επιχείρησής του, υπολογίζοντας εύκολα τα αποθέματα, τις παραγγελίες, το κέρδος και τις καταναλώσεις, χωρίς να σπαταλά άσκοπα πόρους σε υλικά και εργατοώρες.

Είναι σε θέση να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές και τους διεθνείς επισκέπτες της χώρας την απόλυτη εμπειρία ελληνικού καφέ με ευκολία, πάντα σωστή δοσολογία και συνέπεια στην ποιότητα.

El Greko Coffee System HORECA
ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Coffee System HORECA

Και εγένετο κρύος ελληνικός καφές ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ

Πρεμιέρα στο πλαίσιο της Έκθεσης HORECA 2023 έκανε ο νέος κρύος ελληνικός καφές ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ από το Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ.

Την πρωτοποριακή μέθοδο της παρασκευής του δημιούργησε ο καταξιωμένος coffee expert και brand ambassador της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, Σταύρος Λαμπρινίδης.

Το νέο προϊόν διαθέτει πλούσια κρέμα, που μοιάζει με το παραδοσιακό καϊμάκι, και προσφέρει περισσότερο σώμα και μεγαλύτερη επίγευση.

Μέσα από το άμεσο φιλτράρισμά του, τα γευστικά συστατικά από το ίζημα του καφέ – χωρίς ταυτόχρονα να υπάρχει ίζημα – περνούν στο τελικό αποτέλεσμα και ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις με άρωμα και γεύση που διαρκεί.

Τέλος, ο κρύος ελληνικός καφές ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ πίνεται χωρίς καλαμάκι, ακολουθώντας τη φιλική προς το περιβάλλον waste-free λογική και ενισχύοντας ταυτόχρονα την απόλαυση της κρέμας με τα γευστικά χαρακτηριστικά από το καϊμάκι του ελληνικού.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας