Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Master: Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία της

Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Master: Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία της

Ελ γκρέκο

Στην τελετή απονομής των βραβείων του διεθνούς θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», που διοργανώνει η Direction Business Network, η Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Master αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία της, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Αυτή η σημαντική διάκριση από έναν πολυετή και αναγνωρισμένο θεσμό έρχεται σε μια χρονιά – ορόσημο για την ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια της στην ελληνική αγορά. 

«Συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια καινοτομίας και πρωτοπορίας, 20 χρόνια ηγετικής θέσης στην κατηγορία των εστιών καφέ, η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ έρχεται να κάνει και πάλι τη διαφορά. Αναβαθμίζει τις μικρές καθημερινές μας απολαύσεις με την Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Master, την πλέον προηγμένη εστία στην κατηγορία της, χάρη στην καινοτομία, την κορυφαία ποιότητα και την υψηλή αισθητική που διαθέτει, στοιχεία που με χαρά διαπιστώνουμε ότι αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι καταναλωτές», ανέφερε ο Θάνος Σχίζας, Marketing Manager της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, κατά την παραλαβή του βραβείου. 

Στην τελετή παρευρέθηκε και ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών RESOUL, μέρος του οποίου αποτελεί η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ. 

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που οι καταναλωτές ξεχώρισαν την εστία Master, η οποία αποτελεί το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαρκούς τάσης μας για εξέλιξη. Το 2003, τη χρονιά που μπήκαμε στην κατηγορία του Υγραερίου, τα λεγόμενα ‘’γκαζάκια’’ ήταν συνήθως κρυμμένα κάτω από τον νεροχύτη. Μέσα σε δύο δεκαετίες, καταφέραμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να τοποθετήσουμε τις Εστίες ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ πάνω στον πάγκο 1,5 εκατομμυρίου νοικοκυριών. Με την ίδια δημιουργικότητα και τον ίδιο καινοτόμο τρόπο σκέψης θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και μέσα στα επόμενα χρόνια», δήλωσε. 

Η Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Master προσφέρει ακόμα ευκολότερο άναμμα χωρίς να χρειάζονται αναπτήρας ή σπίρτα, χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης που διαθέτει η υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας.

Παράλληλα, η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα της παρέχει μεγαλύτερη ευστάθεια τους σκεύους και διαθέτει εμαγιέ επικάλυψη για πιο εύκολο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας