Η NASA προσφέρει $1 εκατομμύριο σε όποιον καταφέρει να λύσει ένα πρόβλημα

Η NASA προσφέρει $1 εκατομμύριο σε όποιον καταφέρει να λύσει ένα πρόβλημα

gScmGae-625x352

Η NASA προσφέρει το ποσό του 1.000.000 δολαρίων σε οποιονδήποτε καταφέρει να δώσει μια λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο αποφάσισε να κάνει δημόσιο με την μορφή “challenge”. Το μόνο που χρειάζεται να βρείτε , είναι η διαδικασία με την οποία θα με μετατρέψετε το άφθονο διοξείδιο του άνθρακα  που υπάρχει στον πλανήτη Άρη, σε χρήσιμες ουσίες όπως η γλυκόζη.
“Η ενεργοποίηση της διαρκούς ανθρώπινης ζωής σε έναν άλλο πλανήτη θα απαιτήσει πολλούς πόρους και δεν μπορούμε να μεταφέρουμε ό,τι χρειαζόμαστε. Πρέπει να είμαστε δημιουργικοί!”, δήλωσε ο Monsi Roman, διευθυντής προγράμματος του Centennial Challenges της NASA.
“Εάν μπορούμε να μετατρέψουμε έναν υπάρχοντα και άφθονο πόρο όπως το διοξείδιο του άνθρακα σε μια ποικιλία χρήσιμων προϊόντων, οι διαστημικές είναι ατελείωτες” , συμπλήρωσε ο Roman.
Αν ενδιαφέρεστε να διεκδικήσετε ένα τεράστιο ποσό και ταυτόχρονα να γράψετε ιστορία, τι περιμένετε; Στρατολογήστε την ομάδα σας και κάντε αίτηση μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2019.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για την διαδικασία συμμετοχής επισκεφτείτε το επίσημο site για το challenge ΕΔΩ.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.