Bernie Sanders: “Σε μερικές χώρες οι άνθρωποι κάνουν ουρά για λίγο φαγητό… αυτό είναι καλό!” (video)

Bernie Sanders: “Σε μερικές χώρες οι άνθρωποι κάνουν ουρά για λίγο φαγητό… αυτό είναι καλό!” (video)

sanders-gty-ml-190110_hpMain_12x5_992

Κανένα σύστημα δεν είναι τέλειο. Έχουμε παρατηρήσει πως όλα τα συστήματα διακυβέρνησης έχουν τα ελαττώματά τους.
Αλλά δεν είναι μυστικό πως οι χώρες στις οποίες έχει εφαρμοστεί ο σοσιαλισμός, οι εκβάσεις είναι συνήθως 2…. πείνα ή γενοκτονία.
Το βλέπουμε και στις μέρες μας με την Βενεζουέλα όπου το σοσιαλιστικό καθεστώς του Μαδούρο έχει γονατίσει την χώρα, με τον πληθωρισμό να είναι στα ύψη, να μην υπάρχουν τα βασικά αγαθά στα μαγαζιά και τους ανθρώπους να τρώνε μέχρι και τα ζώα από τους ζωολογικούς κήπους.
Ο πιο γνωστός ίσως σοσιαλιστής πολιτικός της Αμερικής είναι ο Bernie Sanders. Έχει μία μεγάλη μερίδα οπαδών και είναι από τους πιο σκληρούς επικριτές του Ντόναλντ Τράμπ.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη που έδωσε ο Sanders το 1985.  Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στη Νικαράγουα (σοασιαλιστική τότε χώρα), λέει συγκεκριμένα:
“…είναι αστείο που οι δημοσιογράφοι λένε πως μια χώρα δεν είναι σε καλή κατάσταση επειδή οι άνθρωποι κάνουν ουρές για φαγητό. Αυτό είναι καλό πράγμα! Σε άλλες χώρες που οι άνθρωποι δεν κάνουν ουρές για φαγητό, το παίρνουν όλο οι πλούσιοι και οι φτωχοί πεθαίνουν της πείνας”
Τα σχόλια δικά σας…

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.