Η Ρεάλ Μαδρίτης ξόδεψε ήδη πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξόδεψε ήδη πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές

eden-hazard-dans-son-nouveau-jardin_256480

Μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν που είχε η βασίλισσα της Ευρώπης, αποφάσισε να βάλει βαθιά στο χέρι στην τσέπη και με την επαναπρόσληψη του Ζιντάν να επενδύσει σε νέο αίμα και να χτίσει έναν νέο κορμό ταλαντούχων παικτών που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια και θα την οδηγήσουν ξανά στις επιτυχίες.
Συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξοδέψει 303 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα που γράφεται αυτό το άρθρο και δεν είναι καθόλου σίγουρο πως έχει τελειώσει με τις μεταγραφές του καλοκαιριού ακόμα.
Πάντως, τα τελευταία χρόνια γίνονται μεγάλες συζητήσεις από τους φιλάθλους σχετικά με τα ποσά που ξοδεύουν οι ομάδες για την αγορά ποδοσφαιριστών και το Business Review Greece έχει εξηγήσει σε παλαιότερο άρθρο τον λόγο που τα ποσά αυξάνονται όλο και περισσότερο.
Οι ποδοσφαιριστές που η Ρεάλ ξόδεψε αυτά τα 303 εκατομμύρια είναι οι εξής:

  • Εντέν Αζάρ – 100.000.000 – 28 χρονών
  • Λούκα Γιόβιτς – 60.000.0000 – 21 χρονών
  • Έντερ Μιλιτάο – 50.000.000 – 21 χρονών
  • Φερναλντ Μεντί – 48.000.000 – 24 χρονών
  • Ροντρίγκο – 45.000.000 – 18 χρονών

Όλα τα ποσά είναι από τα επίσημα στοιχεία του transfermarkt.
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.