Η Aegean μόλις έκανε το marketing της χρονιάς! (video)

Η Aegean μόλις έκανε το marketing της χρονιάς! (video)

28872439_1730930113678543_136500979808591629_n

Η γνωστή σε όλους μας αεροπορική, Aegean, προέβει σε μία πολύ εντυπωσιακή και πρωτότυπη κίνηση marketing.
Συγκεκριμένα τοποθέτησε στο Sony Center, στην καρδιά του Βερολίνου, μία γιγαντο-οθόνη που δείχνει ζωντανά τον καιρό σε ορισμένα μέρη της Ελλάδας. Η λογική πίσω απο αυτό σύμφωνα με την εταιρεία είναι:
“Είμαστε τόσο σίγουροι για τον ηλιόλουστο καιρό στην Ελλάδα, που τοποθετήσαμε μία ζωντανή μετάδοση του καιρού σε μία οθόνη στο Βερολίνο και υποσχεθήκαμε έκπτωση 50% στους επιβάτες μας εάν ποτέ ο καιρός συννέφιαζε στην Ελλάδα”
Μάλιστα, αρκετοί Βερολινέζοι μαζεύτηκαν γύρω από την οθόνη και περιμέναν τον κωδικό της έκπτωσης, ο οποίος εμφανιζόταν μόνο όταν εμφανιζόταν και ένα σύννεφο στην Αθήνα ή την Πάρο.
Μπορείτε να δείτε την κίνηση αυτή και στο video που ακολουθεί:

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.