Αυτές είναι οι 5 πιο ακριβές μάρκες χαβιάρι

Αυτές είναι οι 5 πιο ακριβές μάρκες χαβιάρι

Almas-Caviar-1

Το χαβιάρι είναι μια ακριβή «λιχουδιά»και η ιδιαίτερη γεύση του μπορεί να μην αρέσει σε όλο τον κόσμο, όμως σίγουρα η τιμή του εντυπωσιάζει τους πάντες.
Ο λόγος που το καθιστά τόσο ακριβό είναι ότι το αυθεντικό προέρχεται αποκλειστικά από οξυρρυγχίδες (οξύρρυγχους)της Κασπίας θάλασσας. Φυσικά υπάρχει και χαβιάρι από άλλα ψάρια, όπως Σολομό, το οποίο είναι και πιο οικονομικό.
Σύμφωνα λοιπόν με το The Richest, αυτές είναι οι πιο ακριβές μάρκες χαβιάρι:
5) Φρέσκο Χαβιάρι Sevruga – $8.000/kg (εισάγεται ειδικά από την Γαλλία και το κόστος του οφείλεται στην εξαιρετική του γεύση)
4) Χαβιάρι Sevruga – $9.000/kg (συλλέγεται αποκλειστικά από το είδος του Σιβηρικού οξύρρυγχου στην Κασπία θάλασσα, αν και μπορεί να το βρεί κανείς και στο Αιγαίο).
3) Χαβιάρι Osserta – $10.000/kg (η πιο δημοφιλής απόχρωσή του είναι το χρυσό και το βρίσκει κανείς αποκλειστικά στα καταστήματα Ossetra).
2) Χαβιάρι Almas – $25.000/kg (είναι σχεδόν ότι πιο πολυτελές κυκλοφορεί σε Χαβιάρι. Είναι τόσο ακριβό γιατί προέρχεται από σπάνιους λευκούς Beluga οξύρρυγχους της Κασπίας θάλασσας)
1) Χαβιάρι Strottarga Bianco – $100.000/kg (πρόκειται για αυγά των ίδιων λευκών Beluga οξύρρυγχων, όμως στο μείγμα βρίσκονται φύλλα χρυσού των 22 καρατίων!)
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.