Διαγωνισμός BR: Κερδίστε 3 βιβλία “Μύθοι του Αισώπου και επιχειρείν”

Διαγωνισμός BR: Κερδίστε 3 βιβλία “Μύθοι του Αισώπου και επιχειρείν”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ GIVEAWAY

Το Business Review GR γιορτάζει τους 8.000 followers στον λογαριασμό του στο Instagram και σε συνεργασία με τον συγγραφέα και σύμβουλο επιχειρήσεων Οδυσσέα Κόλλια, προσφέρει σε τρεις τυχερούς, τρία αντίτυπα του βιβλίου με τίτλο “Μύθοι του Αισώπου και επιχειρείν“.
Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 16/8/2019 και ώρα 19:00 και η συμμετοχή σας θα σας πάρει γύρω στα 20 δευτερόλεπτα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα με σχόλιο στο αντίστοιχο post. Τις πληροφορίες συμμετοχής θα τις βρείτε στο αντίστοιχο post του Instagram.
Λίγα λόγια για το βιβλίο: 
Η σοφία που εμπεριέχουν οι μύθοι του Αισώπου και η εφαρμογή τους σε όλους τους τομείς της ζωής, μας δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς τους στο επιχειρείν.
Πώς αναδεικνύει την ειλικρινή επικοινωνία με τον “ψεύτη βοσκό”; Γιατί δίνει θάρρος στον επιχειρηματία με “τον λαγό και την χελώνα”; Πώς αναδεικνύεται η φιλοσοφία της επιχείρησης με την “καλιακούδα και τα περιστέρια”; Τι σημαίνει ο “λύκος και η γριά” για την ενεργητική ακρόαση; Πώς ανθίζει η εξωστρέφεια μέσα από τον “Χειμώνα και την Άνοιξη”; Τι συμβολίζει για τον κοινωνικό ρόλο της επιχείρησης ο “ξυλοκόπος και ο Ερμής”;
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Οδυσσέας Κόλλιας είναι εκπαιδευτής, σύμβουλος επιχειρήσεων και μέντορας. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατέχει Master’s in Business Administration (MBA) από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Έχει διατελέσει στέλεχος στο τμήμα Marketing του ΟΤΕ και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στις πωλήσεις και το marketing. Η ειδικότητά του στην εκπαίδευση ενηλίκων, όπου είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής, είναι η «Εξυπηρέτηση του Πελάτη», το «Marketing» και οι «Πωλήσεις». Διδάσκει σε πτυχιακά, μεταπτυχιακά και επιχειρησιακά προγράμματα συνεργαζόμενος με τον δημόσιο τομέα και φορείς της δια βίου εκπαίδευσης . Είναι ο συγγραφέας και ο διδάσκων του e-learning μαθήματος: «Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook και Instagram.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας