Η Virgin Atlantic προσφέρει εργασία αποκλειστικά σε υπαλλήλους της Thomas Cook

Η Virgin Atlantic προσφέρει εργασία αποκλειστικά σε υπαλλήλους της Thomas Cook

thumb_82594_1200_1_0_0_auto

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την πτώχευση του κολοσού, Thomas Cook, αφήνοντας 150.000 Βρετανούς τουρίστες εγκλωβισμένους στο εξωτερικό και 21.000 εργαζομένους της εταιρείας στον… “αέρα”, η Virgin Atlantic έσπευσε σε μια εξαιρετική κίνηση εταιρικής ευθύνης.
Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία του Richard Branson θέλει να προσφέρει θέσεις αεροσυνοδών οι οποίες όμως θα απευθύνονται στους – πρώην πλέον – υπαλλήλους της Thomas Cook.
Σύμφωνα με την εταιρεία: ”Έχουμε στήσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο πρόσληψης πολλών υπαλλήλων  της Thomas Cook, μετά τα δυσάρεστα νέα…”.
Για τη θέση του αεροσυνοδού προσφέρεται μισθός 17.000 λιρών ετησίως και προσφορές σε ξενοδοχεία της Virgin Group.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.