Εταιρεία αναζητά δοκιμαστή κάνναβης και του προσφέρει $36.000 το χρόνο!

Εταιρεία αναζητά δοκιμαστή κάνναβης και του προσφέρει $36.000 το χρόνο!

weed

Η εταιρεία American Marijuana, η οποία έχει την ιστοσελίδα AmericanMarijuana.org , ψάχνει για ειδικό – κάποιον που μπορεί να «καπνίζει» αλλά και να έχει «εκτενή γνώση» στη Μαριχουάνα. Η πληρωμή του γι’ αυτή τη δουλειά θα είναι 36.000 δολάρια το χρόνο ή αλλιώς 3.000 δολάρια το μήνα. Καθόλου άσχημο για κάποιον που του αρέσει η Μαριχουάνα!
Ο υπάλληλος αυτός θα λαμβάνει ένα κουτί μια φορά το μήνα το οποίο θα περιέχει διάφορα προϊόντα Κάνναβης, μεταξύ των οποίων χόρτο, σπόρους, βρώσιμα και έλαια CBD. Μάλιστα, θα πρέπει να κάνει unboxing videos καθώς και βίντεο στα οποία θα δοκιμάζει τα προϊόντα, θα επεξηγεί τη χρήση τους και θα λέει τη γνώμη του. Επομένως, όπως δηλώνεται και στην αγγελία, ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι άνετος μπροστά στην κάμερα. Επίσης θα πρέπει να είναι ειλικρινής στα reviews τα οποία θα γράφει για την ιστοσελίδα.
Στα υπόλοιπα “προσόντα”, ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι άνω των 18 και σωματικά υγιής, ενώ στην αίτηση του καλείται να μπορεί να ονοματίσει τουλάχιστον 6 χρήσεις της κάνναβης, να στείλει ένα βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων στο οποίο να εξηγεί γιατί είναι παθιασμένος με το χόρτο και να παραθέσει links με τα προφίλ του στα social medi, ώστε να δει η εταιρεία πόσους followers έχει.
Η ιστοσελίδα αυτή βγάζει χρήματα από τις εταιρείες για τις οποίες κάνει review, όταν οι χρήστες κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο και αγοράζουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από αυτές. Ωστόσο, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτό δεν οδηγεί σε ψεύτικες κριτικές. “Όλες οι κριτικές μας είναι 100% αμερόληπτες. Συχνά επικρίνουμε τους εταίρους μας και συγχαίρουμε τους προμηθευτές με τους οποίους δεν έχουμε καμία σχέση».
Τα άσχημα νέα για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε για τη θέση και μένετε στην Ελλάδα είναι ότι οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να κατοικούν στον Καναδά ή στις ΗΠΑ, σε κάποια από τις πολιτείες στις οποίες είναι νόμιμη η χρήση Κάνναβης.
Ο τυχερός υποψήφιος θα επιλεγεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει