Φέρνουν τα χρήματα την ευτυχία; – Business Talks

Φέρνουν τα χρήματα την ευτυχία; – Business Talks

xrimata kai eutixia

Το Business Talks είναι ένα νέο podcast με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Με νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, θέλουμε να καλύψουμε πολλές διαφορετικές θεματολογίες γύρω από το επιχειρείν και να δώσουμε και την δικιά μας οπτική. Μπορείτε να το βρείτε σε Youtube, Spotify, iTunes, Google Podcasts και Breaker.
Στο σημερινό Business Talks πιάνουμε ένα θέμα που έχει γίνει τεράστιο αντικείμενο συζήτησης κατά καιρούς και μπορεί να το έχουμε ακούσει ακόμα και από πολύ μικρή ηλικία. Πολλά είναι αυτά που έχουν ακουστεί με τον καθένα συνήθως να λέει μια ιστορία ανάλογα με το συμπέρασμα που θέλει να καταλήξει.
Υπάρχει όμως μια πιο ξεκάθαρη απάντηση στο αν τα χρήματα μπορούν να φέρουν την ευτυχία; (Προσοχή, δεν λέμε να είναι ο μοναδικός παράγοντας που θα φέρει την ευτυχία).
Από ότι φαίνεται υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη απάντηση! Αν και το ποσό ανάλογα με την έρευνα που έχουμε στα χέρια μας μπορεί να διαφέρει ελαφρώς, υπάρχει ένα ετήσιο εισόδημα το οποίο μπορεί πράγματι να συμβάλει στο να γίνει ο άνθρωπος πιο ευτυχισμένος!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας