Οι 12 πόλεις του κόσμου που είναι πιο ακριβός ο καπουτσίνο

Οι 12 πόλεις του κόσμου που είναι πιο ακριβός ο καπουτσίνο

Σχέδιο χωρίς τίτλο (1)

Η 8η έκδοση της ετήσιας έρευνας της Deutsche Bank σχετικά με τις παγκόσμιες τιμές και το βιοτικό επίπεδο από διάφορες πόλεις περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες  προϊόντων που εξετάζονται, Μεταξύ των κατηγοριών που αναλύθηκαν ήταν το κόστος ενός καπουτσίνο σε 55 μεγάλες πόλεις. Σύμφωνα με αυτή την έρευνα η μέση τιμή ενός καπουτσίνο σε όλο τον κόσμο κυμαίνεται (σε δολάρια) από 1.67 έως 6.30.
Η Κοπεγχάγη έχει τις υψηλότερες τιμές καπουτσίνο με 6,30$ ανά φλιτζάνι κατά μέσο όρο, ενώ το Ντουμπάι έρχεται δεύτερο με 6$. Το Χονγκ Κονγκ έρχεται στην τρίτη θέση με μέσο κόστος 5,7$ το φλιτζάνι, ενώ στο Όσλο και το Παρίσι είναι κατά μέσο όρο  με 5,50$. Στο παρακάτω γράφημα παρουσιάζονται οι 12 χώρες με την υψηλότερη μέση τιμή ενός ποτηριού καπουτσίνο.

Πηγή: Statista

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Αρθρογραφεί κυρίως για θέματα επιχειρηματικότητας και διαθέτει πάνω από 4 έτη εμπειρία στην αρθρογραφία. Επίσης, έχει πάνω από 3 χρόνια εμπειρία στο SEO, τα Social Media και το Performance Marketing. Του αρέσει η ομαδική δουλειά, η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και να βοηθάει τους ανθρώπους να εξελιχθούν, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους.