Το Reddit έκανε την διαφήμιση της χρονιάς στο Super Bowl!

Το Reddit έκανε την διαφήμιση της χρονιάς στο Super Bowl!

reddit

Πέρα σαν ο μεγάλος τελικός του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου, το Super Bowl είναι γνωστό και για τον πολύ ακριβό τηλεοπτικό του χρόνο .

Κάθε χρόνο, εταιρείες επενδύουν εκατομμύρια δολλάρια τόσο για την παραγωγή της διαφήμισής τους (με πρωταγωνιστές μεγάλους celebrities), όσο και για τον τηλεοπτικό χρόνο που επιθυμούν. Με σκοπό να δουν της διαφήμισή τους .εκατομμύρια τηλεθεατές

Μάλιστα, ένα σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων κοστίζει περίπου $5.6 εκατομμύρια!

Το Reddit όμως αποφάσισε φέτος να κάνει κάτι καινοτόμο.. και απ’ ότι φαίνεται δούλεψε! Αντί για ένα θεαματικό και πανάκριβο σποτ, έβαλε μια απλή εικόνα να παίζει για 5 δευτερόλεπτα, κάνοντας τους θεατές να θέλουν να πατήσουν το “pause” για να την διαβάσουν.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως το budget έφτανε μόνο για ένα σποτ 5 δευτερολέπτων αλλά αν έχει μάθει ένα πράγμα τελευταία, αυτό είναι πως τα underdogs μπορούν να καταφέρουν πολλά όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Αναφερόμενοι φυσικά στο περιστατικό με την WallStreetBets και τη μετοχή της GameStop. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι έγινε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ο επίλογος αναφέρει πως όταν οι άνθρωποι συσπειρώνονται γύρω από κάτι που τους νοιάζει, μπορούν να συμβούν πολύ δυνατά πράγματα. Και ένα μέρος που γίνεται αυτό είναι το Reddit.

Με τη διαφήμιση αυτή το Reddit μας δείχνει πως συχνά οι πιο απλές ιδέες είναι και οι καλύτερες, αφού η δικιά του κατάφερε να γίνει viral!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.