3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament

1

Ο Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρόνια!

Στις 8 Μαΐου και για τα επόμενα δύο σαββατοκύριακα φοιτητές από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Κύπρου θα γίνουν πρωταγωνιστές σε real time διαπραγματεύσεις.


Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή του ΟΠΑ, Δρ. Ηλία Καπουτσή.


Στόχος του διαγωνισμού είναι να αποτελέσει τον ετήσιο χώρο συνάντησης φοιτητών ανά την Ελλάδα και τον κόσμο για την επίλυση διαφορών και την ενίσχυση της διαπραγματευτική δεξιότητας που αποτελεί προϋπόθεση προσαρμογής και ευημερίας στην 4η βιομηχανική επανάσταση.


Οι δύο πρώτοι προκριματικοί γύροι χωρίζονται σε δύο φάσεις (8-9 Μαΐου και 15-16 Μαΐου αντιστοίχως), οι οποίοι θα διεξαχθούν εξ’ αποστάσεως. Οι 24 ομάδες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία από τον πρώτο προκριματικό γύρο, θα είναι εκείνες που θα συμμετάσχουν στο δεύτερο και έπειτα οι 8 καλύτερες θα συμμετάσχουν στον τρίτο στις 22 Μαΐου. Στις 23 Μαϊου οι δύο ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία θα συμμετάσχουν στον τελικό γύρο του διαγωνισμού.


Οι συμμετέχοντες, μέσα από τις προκριματικές φάσεις, θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες, να δοκιμάσουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των αντιδράσεών τους και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες.


Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους από τις 18 Μαρτίου έως τις 18 Απριλίου 2021 στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει βάσει των σπουδών που έχουν ολοκληρώσει, την ενδεχόμενη εργασιακή/εθελοντική τους εμπειρία, τυχόν βραβεύσεις και διακρίσεις, τη γεωγραφική προέλευση της ομάδας, καθώς και από το συνοδευτικό video στο οποίο θα επεξηγούν τους λόγους για τους οποίους εκτιμούν ότι θα πρέπει να επιλεγούν για να συμμετάσχουν.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ant.aueb.gr ή τα social media της διοργάνωσης.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας