Σου αξίζει να ευτυχήσεις!

Σου αξίζει να ευτυχήσεις!

Σου αξίζει να ευτυχήσεις

10 κλειδιά που θα μεταμορφώσουν τη ζωή σου, υπόσχεται να σου δώσει η ψυχολόγος Αγνή Μαριακάκη στο βιβλίο της “Σου αξίζει να ευτυχήσεις“.

Είναι δυνατόν να εξελιχθείς από τον φόβο, από τις φουρτούνες της ζωής, από τις αποτυχίες ή από το παρελθόν σου;

Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα βρείτε στο βιβλίο αυτό: Θα βρείτε τα κλειδιά, τις απαντήσεις των ερωτήσεων, που θα σας δείξουν ότι σας αξίζει να ευτυχήσετε!

Να σε πυρώνει η αποτυχία!

Οι αποτυχίες στην ζωή σου πιθανότατα θα είναι περισσότερες από τις επιτυχίες σου! Όμως ξέρεις πιο είναι το όμορφο κομμάτι της ιστορίας; Αρκούν μερικές επιτυχίες για να καλύψεις την χασούρα που είχες λόγω των αποτυχιών σου! Μου αρέσει πολύ αυτό το εισαγωγικό απόφθεγμα:

“Σα δεν φτάσει ο άνθρωπος στην άκρη του γκρεμού, δεν βγάζει στην πλάτη του φτερούγες να πετάξει”.

Νίκος Καζαντζάκης

Συνέχισε τον δρόμο σου: Θα πέσεις; Εννοείται πως θα πέσεις! Μα είναι δυνατόν να μην πέσεις; Άλλωστε πως έμαθες να περπατάς;

Σου αξίζει να Ευτυχήσεις: Να συγχωρείς τον εαυτό σου!

Όσο πιο βαθιά γνωρίζεις τον εαυτό σου, τόσο πιο πολύ μπορείς να τον συγχωρείς.

Κομφούκιος

Δεν θα ευτυχήσεις ποτέ αν δεν συγχωρείς τον εαυτό σου! Σου αξίζει να ευτυχήσεις, γιαυτό χρειάζεται και να συγχωρείς τον εαυτό σου. Λάθη κάνουμε όλοι μας σε καθημερινή βάση! Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν περνάει ούτε 3 μέρες χωρίς να κάνει έστω και ένα λάθος, γιατί είναι ανθρώπινο.

Να σου δίνει ζωή το παρελθόν σου!

Δεν ζεις στο παρελθόν, ούτε στο μέλλον. Ζεις στο τώρα. Ζεις στην στιγμή! Μπορεί να έκανες κάτι στο πάρελθον που θα ήθελες να μην είχες κάνει, σωστά; Δεν είσαι ο μόνος! Αν με ρωτήσεις τι θα ήθελα να έπαιρνα πίσω από όσα έκανα στο παρελθόν και θα ήθελα να μην είχα κάνει, θα σου έλεγα το εξής: “Από που να αρχίσω;”. Το παρελθόν δεν είσαι εσύ. Το παρελθόν είναι απλά εδώ για να σου δίνει ζωή, να σου δίνει μαθήματα και να σου υπενθυμίζει ότι παρόλα τα λάθη που έκανες, σου αξίζει να ευτυχήσεις!

Την ζωή μας μπορούμε να την κατανοήσουμε κοιτώντας πίσω. Μπορούμε όμως να την ζήσουμε μόνο κοιτώντας μπροστά!

Soren Kierkegaard

Σου Αξίζει να ευτυχήσεις!

Και η πιο μεγάλη δυστυχία , σαν την κοιτάξεις στα μάτια, χαμογελάει. Και η πιο μεγάλη ευτυχία δακρύζει!

Παντελής Πρεβελάκης

Σου επιτρέπεται να ευτυχήσεις, μην σταματάς να το πιστεύεις αυτό ποτέ! Μπορείς από σήμερα, να γίνεις περισσότερο χαρούμενος, περισσότερο ευδιάθετος, μπορείς από σήμερα να έχεις μεγαλύτερη όρεξη για ζωή, μπορείς από σήμερα να δημιουργήσεις επιτυχίες, να γίνεις ο εαυτός που ονειρεύεσαι!

Αν βρήκες αυτό το άρθρο ενδιαφέρον, που να δεις πόσο ενδιαφέρον έχει και το βιβλίο. Μπορείς να το αγοράσεις σήμερα κάνοντας κλικ εδώ.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Γιάννης Κύρτσης

Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σύμβουλος ακινήτων στην Liberty Real Estate, αρθρογράφος, Content Creator και δημιουργός της σελίδας Johnny&Books. Αρθρογραφεί στο Business Review Greece για Βιβλία, Αυτοβελτίωση και ορολογίες επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Ένας νέος με μεγάλο πάθος για τα βιβλία, καθώς αυτά του άλλαξαν την ζωή, με όνειρο να μεταδώσει αυτή την τρέλα στους ανθρώπους γύρω του κάνοντάς τους καλύτερους!