Πούλησέ το όπως ο Serhant – Πως να αυξήσεις τις πωλήσεις σου!

Πούλησέ το όπως ο Serhant – Πως να αυξήσεις τις πωλήσεις σου!

Πούλησέ το όπως ο Serhant

Είσαι μήπως στον τομέα των πωλήσεων και θέλεις να αυξήσεις τις πωλήσεις σου; Τότε το βιβλίο “Πούλησέ το όπως ο Serhant” είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Αν και ο Ryan Serhant είναι ένας κτηματομεσίτης, το βιβλίο αυτό παρέχει συμβουλές που μπορεί να εφαρμόσει ο κάθε πωλητής, ανεξαρτήτως κλάδου. Ποια είναι όμως τα μυστικά αυτού του παγκόσμια επιτυχημένου κτηματομεσίτη;

Η παρουσίαση του βιβλίου “Πούλησέ το όπως ο Serhant” στον Ιανό.

Πούλησέ το όπως ο Serhant: Η δύναμη του Follow up

Τι είναι το Follow up? Το Follow up είναι η επικοινωνία που διατηρείς με κάποιον πελάτη σου. Πολλοί πωλητές κλείνουν μια δουλειά, και ξεχνάνε τον πελατή, ξεχνάνε τον άνθρωπο που τους έδωσε χρήματα! Με λίγα λόγια αυτό που λέει ο Ryan στο βιβλίο του είναι πως πρέπει να κρατάς επαφή συνεχώς με τους πελάτες σου. Να τους στένεις ευχές γενεθλίων, να τους παίρνεις για να μάθεις τα νέα τους, να πάρεις ένα τηλέφωνο για να δεις απλώς αν είναι καλά…

Πολλοί είναι οι πωλητές εκεί έξω που το ξεχνάνε. Δεν χρειάζεται να είσαι και εσύ ένας από αυτούς… Να τη λοιπόν η ευκαιρία σου να ξεχωρίσεις!

Book Review Video, Πούλησέ το όπως ο Serhant

Οι 4 αρχές της δουλειάς

Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες ερωτήσεις που καλώς ή κακώς θα χρειαστεί να απαντήσεις αν επιθυμείς να μάθεις πράγματα για τον εαυτό σου αλλά και αν επιθυμείς να πετύχεις μεγάλους αριθμούς!

Αρχή 1η: Γιατί κάνεις αυτό που κάνεις;

“Οι άνθρωποι δεν αγοράζουν το ΤΙ κάνεις, αλλά αγοράζουν το ΓΙΑΤΙ το κάνεις”.

Αρχή 2η: Τι είναι αυτό που κάνεις κάθε μέρα για να επεκτείνεις την επιχείρησή σου;

Στην προκειμένη περίπτωση, μπορεί να μην είσαι ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης αλλά μπορεί να είσαι ένας απλός πωλητής, όμως δεν έχει σημασία. Τι ε΄΄ιναι αυτό που κάνεις κάθε μέρα για να επεκτείνεις τις πωλήσεις σου;

Αρχή 3η: Από τι προσπαθείς να ξεφύγεις; (Ποιος είναι ο τείχος σου;)

Ο τείχος σου, είναι το σημείο αυτό, στο οποίο δεν θέλεις ποτέ στην ζωή σου να ξαναφτάσεις. Προσδιόρισε καλά στο μυαλό σου ποιο είναι αυτό το σημείο στο οποίο δεν θέλεις ποτέ στην ζωή σου να ξαναφτάσεις, χρησιμοποιώντας το έτσι ως κίνητρο για να μην σταματάς κάθε φορά που θα θελήσεις να τα παρατήσεις.

Αρχή 4η: Για ποιον λόγο το κάνεις;

Αλήθεια για ποιον λόγο είσαι εδώ; Θέλεις να κερδίσεις; Θέλεις να γίνεις εκατομμυριούχος; Θέλεις να αφήσεις το στίγμα σου σε αυτόν τον κόσμο; Ότι και αν είναι, ξεκαθάρισέ το!

Μέσα από διασκεδαστικές και διδακτικές ιστορίες, έμαθα πολλά για τις πωλήσεις, αλλά και πολλά για τον εαυτό μου!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Γιάννης Κύρτσης

Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σύμβουλος ακινήτων στην Liberty Real Estate, αρθρογράφος, Content Creator και δημιουργός της σελίδας Johnny&Books. Αρθρογραφεί στο Business Review Greece για Βιβλία, Αυτοβελτίωση και ορολογίες επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Ένας νέος με μεγάλο πάθος για τα βιβλία, καθώς αυτά του άλλαξαν την ζωή, με όνειρο να μεταδώσει αυτή την τρέλα στους ανθρώπους γύρω του κάνοντάς τους καλύτερους!