Η πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα για το TikTok στην Ελλάδα !

Η πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα για το TikTok στην Ελλάδα !

Η πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα για το TikTοκ στην Ελλάδα !

Η πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα για το TikTok στην Ελλάδα για creators, freelancers & Επιχειρήσεις στο TikTok έρχεται σύντομα!

Γιατί το TikTok είναι ο βασιλιάς των Social Media

Το TikTok είναι ήδη ο βασιλιάς των Social Media καθώς καταφέρενει να κρατήσει στην πλατφόρμα του για περισσότερο χρόνο από οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο τον χρήστη!

Με δεδομένο ότι τα περισσότερα βίντεο διαρκούν μόλις μερικά δετερόλεπτα γίνεται κατανοητό πόσο περιεχόμενο “καταναλώνουν οι χρήστες του TikTok καθημερίνα!

Μέσος χρόνος παραμονής σε άλλα Social Media:

TikTok: 52 λεπτά
Youtube: 41 λεπτά
Facebook: 33 λεπτά
Instagram: 28 λεπτά
Twitter: 3 λεπτά

Για αυτό κάθε creator, επιχείριση και ελεύθερος επαγγέλματιας θέλει και πρέπει να βρίσκεται στο TikTok αλλά και να παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που θα τραβήξει την προσοχή του χρήστη.

Σε ποιούς απευθύνονται τα σεμινάρια στην εκπαιδευτική πλατφόρμα για το TikTok;

Το tiktokacademy.gr δημιουργήθηκε ώστε να μπορέσει οποιοσδήποτε το επιθυμεί να μάθει τα μυστικά της πλατφόρμας και να βρει σε αυτή τη θέση που του αξίζει!

Τα μαθήματα αυτής της εκπαιδευτικής πλατφόρμας για το TikTok απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να δημιουργούν ποιοτικά βίντεο για το TikTok.

Είτε έχεις εμπειρία στο TikTok, είτε δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ, μπορείς να μάθεις τα πάντα από το μηδέν! Έτσι μπορεί κυριολεκτικά ο καθένας να φτιάξει ένα προφίλ που θα κάνει πάταγο!

Όμως υπάρχουν μαθήματα τα οποία είναι εξειδικευμένα για τον επιχειρηματικό κόσμο και τα επαγγελματικά προφίλ. Και αυτό γιατί είναι κάτι που το έχει ανάγκη η αγορά!

Πολλοί επαγγελματίες έχουν μια σχέση αγάπης – μίσους με την πλατφόρμα. Όμως, η ανάγκη υπάρχει γιατί όπως και κάθε άλλο εργαλείο, έτσι και το TikTok, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να φέρει σε κάθε επιχείρηση απήχηση που δεν έχει ξαναδεί ποτέ!

Επομένως το TikTok Academy είναι φτιαγμένο ιδιαίτερα:

Για τμήματα marketing, directors ή agencies που θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους, να διαχειριστούν εταιρικούς λογαριασμούς, να αυξήσουν το brand awerness των πελατών τους, να αυξήσουν τα leads τους και να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με άτομα νεαρών ηλικιών.

Για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να επενδύσουν στο προσωπικό τους brand και να αυξήσουν τους πελάτες τους χωρίς να επενδύσουν μεγάλο κεφάλαιο και χωρίς να έχουν εμπειρία στα social media.

Για νέους ή ανερχόμενους creators που θέλουν να χτίσουν το προφίλ τους σωστά, να βρουν τη ταυτότητά τους και να κάνουν ποιοτικά βίντεο ενώ παράλληλα αυξάνουν τους ακολούθους τους σταθερά. Πώς μπορεί ένας creator να προσεγγίσει χορηγούς σωστά και ξεκινήσει να κερδίζει χρήματα από το TikTok;

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν 3 διαφορετικά Courses για:

Creators

Για νέους και ανερχόμενους creators που θέλουν να χτίσουν το προφίλ τους σωστά, να βρουν την ταυτότητά τους και να κάνουν ποιοτικά βίντεο ενώ παράλληλα αυξάνουν τους ακολούθους τους σταθερά.

Ελεύθεροι Επαγγελματίες

Για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν πιο γνωστοί και να αυξήσουν τους πελάτες τους χωρίς να επενδύσουν πολλά χρήματα και χωρίς να έχουν εμπειρία στα social media.

Επιχειρήσεις

Για τμήματα marketing, directors ή agencies που θέλουν να διαχειριστούν εταιρικούς λογαριασμούς και να αυξήσουν το brand awerness, να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με άτομα νεαρών ηλικιών και να αυξήσουν τα leads τους.

Ποιοι βρίσκονται πίσω από την πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα για το TikTok

Πρόκειται για ένα project που δημιουργήθηκε από τo εξειδικευμένο στο TikTok Blue Rocket Content Agency (από τους δημιουργούς του Business Review Greece) σε συνεργασία με την influencer του TikTok, Άννα Μπαλάν.

Η Άννα Μπαλάν είναι Influencer του TikTok και ανέπτυξε τον λογαριασμό της από 0 σε 100 χιλιάδες followers. Αυτό το έκανε σε μόλις 5 μήνες! Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες και έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα media της χώρας.

Μάθε περισσότερα στο tiktokacademy.gr ?

?️Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο tiktokacademy.gr και κέρδισε έκπτωση 20% όταν θα λανσαριστεί το Course!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Αρθρογραφεί κυρίως για θέματα επιχειρηματικότητας και διαθέτει πάνω από 4 έτη εμπειρία στην αρθρογραφία. Επίσης, έχει πάνω από 3 χρόνια εμπειρία στο SEO, τα Social Media και το Performance Marketing. Του αρέσει η ομαδική δουλειά, η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και να βοηθάει τους ανθρώπους να εξελιχθούν, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους.