Καλύτερη διαχείριση χρόνου από το βιβλίο “Φάε τον βάτραχό σου”!

Καλύτερη διαχείριση χρόνου από το βιβλίο “Φάε τον βάτραχό σου”!

φάε τον βάτραχό σου

Σίγουρα αν είσαι άνθρωπος θα έχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την διαχείρηση του χρόνου σου και εδώ έρχεται ο Brian Tracy να σου πει “Φαε τον βάτραχό σου”!

“Τι είναι αυτός ο βάτραχος που μας λες να φάμε;” σας ακούω να ρωτάτε. Ο βάτραχός σου είναι με λίγα λόγια η χειρότερη και πιο δύσκολη εργασία που έχεις να κάνεις μέσα στην μέρα σου. Και εσύ συνεχώς την αναβάλεις για μετά, για αύριο…

Φάε τον βάτραχό σου!

Βλέπετε, οι περισσότεροι άνθρωποι συνεχώς αναβάλουν να κάνουν τις δυσκολότερες εργασίες της μέρας με αποτέλεσμα να κάνουν πρώτα τα εύκολα και μετά να μην έχουν κουράγιο να ξεκινήσουν με τα δύσκολαα. Πως μπορείς να βάλεις ένα τέλος σε αυτό;

Φάε τον βάτραχό σου: Ποιος είναι ο βάτραχός σου;

Αρχικά, δουλειά σου είναι να ξεκαθαρίσεις ποιος είναι ο βάτραχός σου, ποια είναι αυτή η δραστηριότητα που σε δυσκολεύει περισσότερο απ’ όλες τις άλλες και εσύ συνεχώς την αναβάλεις;

Όταν την βρείς, το πρώτο βήμα θα έχει γίνει!

Φάε τον βάτραχό σου: Φτιάξε μια λίστα με τις υποχρεώσεις σου και κάνε ένα βήμα την φορά.

Πολλοί άνθρωποι κάνουν διάφορα πράγματα ταυτόχρονα αλλά κάνουν λάθος. Πιστεύουν πως θα κερδίσουν χρόνο ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που καταφέρνουν είναι να χάσουν χρόνο. Έτσι δεν εστιάζουν ποτέ τους σοβαρά σε μια υποχρέωση.

Αφού φτιάξεις λοιπόν μια λίστα, μπορείς βήμα βήμα να πηγαίνεις από την πιο δύσκολη στην λιγότερο δύσκολη δραστηριότητα έτσι ώστε να κάνεις τα σημαντικότερα εξαρχής!

Βάλε ένα deadline!

Είναι απαραίτητο για τους καθημερινούς σου στόχους να βάζεις ένα deadline. Έτσι, πιέζεις τον εαυτό σου να τον ολοκληρώσει. Και τελικά δημιουργείς χρόνο για τον εαυτό σου!

Ο Νόμος του Parkinson λέει πως όταν δουλεύουμε και έχουμε μια προθεσμία είναι πιθανότερο να πετύχουμε περισσότερα αποτελέσματα με λιγότερο χρόνο!

Στο βιβλίο θα βρείτε πάνω από 20 τρόπους για να φάτε τον βάτραχό σας. Επίσης υπάρχουν και διάφορες συμβουλές που θα σας δείξουν πως να διαχειρίζεστε σωστά τους στόχους σας και να τους πετυχαίνετε!

Αν έχεις πρόβλημα με την διαχείριση του χρόνου σου αυτό το βιβλίο είναι για σένα!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Γιάννης Κύρτσης

Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σύμβουλος ακινήτων στην Liberty Real Estate, αρθρογράφος, Content Creator και δημιουργός της σελίδας Johnny&Books. Αρθρογραφεί στο Business Review Greece για Βιβλία, Αυτοβελτίωση και ορολογίες επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Ένας νέος με μεγάλο πάθος για τα βιβλία, καθώς αυτά του άλλαξαν την ζωή, με όνειρο να μεταδώσει αυτή την τρέλα στους ανθρώπους γύρω του κάνοντάς τους καλύτερους!