Πως να αποκτήσω έξτρα χρήματα;

Πως να αποκτήσω έξτρα χρήματα;

Έξτρα χρήματα

Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί αυτή την ερώτηση έστω και μια μέρα στην ζωή του και να μην θέλει έξτρα χρήματα.

Είναι ένα πρόβλημα που με απασχολεί και μένα καθημερινά και προσπαθώ να βρω διαφορετικές λύσεις με υψηλότερες αποδόσεις και λιγότερη κούραση. Νομίζω αυτό θα όριζα ως κάτι το αποδοτικό!

Μιλώντας από την δική μου οπτική, στην ηλικία των 19, έχω να πω πως υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάζεις έξτρα χρήματα.

Στην ηλικία των 14 πουλούσα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου τα οποία έφτιαχνα μόνος μου, στην ηλικία των 16 πουλούσα βιβλία με προμήθεια και από τα 18 εώς τώρα γράφω άρθρα, και προσπαθώ να πουλάω υπηρεσίες μέσω του Fiverr.

Πως μπορείς να βγάλεις και εσύ χρήματα από το σπίτι;

Έξτρα χρήματα: Πρόσφερε τις υπηρεσίες σου

Αν ρίξετε μια ματιά σε site όπως είναι το Fiverr, θα δείτε πως υπάρχουν όλων των ειδών υπηρεσίες τις οποίες μπορεί να αγοράσει κανείς μέσω του διαδικτύου. Σ

ε τι είσαι καλός; Τι κάνεις για χόμπι στην καθημερινότητά σου το οποίο ίσως σου μπορεί να σου αποφέρει κέρδος;

Έξτρα χρήματα: Πούλα με προμήθεια

Πολλοί άνθρωποι πουλούν πράγματα με προμήθεια και κάποιοι τα πηγαίνουν αρκετά καλά μάλιστα.

Εγώ στην ηλικία των 16 πουλούσα βιβλία με προμήθεια και έβγαζα αρκετά για να κάνω διακοπές, να έχω λεφτά στην άκρη και να ζω χωρίς τους γονείς μου, συγκατοικώντας με τον κολλητό μου.

Τελικά υπάρχουν παντού ευκαιρίες!

Φτιάξε μια σελίδα στα social media

Αν και δεν είναι σίγουρο το πότε θα δεις χρήματα από ένα τέτοιο εγχείρημα, είναι καλό να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν ξέρεις αν ο τύπος που θα σε δει στο διαδίκτυο μπορεί να γίνει ένας πελάτης. Ένας εργαζόμενος. Ένας εργοδότης ή και φίλος σου!

Επένδυσε σε μετοχές, ομόλογα και άλλα περιουσιακά στοιχεία!

Θα ήθελα να επισημάνω πως δεν είμαι κάποιος επενδυτικός ή οικονομικός σύμβουλος.

Αυτό αποτελεί παρά μόνο ένα tip το οποίο είναι στην κρίση σου αν θα το ακολουθείσεις ή όχι. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να μπείς στον κόσμο των επενδύσεων και κατέχεις “το σπορ” αυτό, τότε μπορείς και αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα πράγματα για τις επενδύσεις, κάνε κλικ εδώ!

Επίσης, αν θέλεις να ξεκινησεις άμεσα, μεγάλη ευκαιρία είναι και αυτή που σου προσφέρει η Freedom24. Αυτή η ευκαιρία είναι μια ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΗ έως και 600 δολάρια με την εγγραφή σου!

Αν δεν έχεις ακόμα λογαριασμό στην Freedom 24 και μπεις από , θα κερδίσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μια μετοχή η οποία θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου!

Εν κατακλείδι, θα δείτε πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω για να βγάλεις έξτρα χρήματα.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αναπτύξεις τις δεξιοτητές σου και για να βγάλεις περισσότερα χρήματα στον ελεύθερό σου χρόνο.

Τα παραπάνω αποτελούν μερικές ιδέες τις οποίες εφαρμόζω εγώ, και μπορώ να πω με σιγουριά πως αποδίδουν! Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Γιάννης Κύρτσης

Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σύμβουλος ακινήτων στην Liberty Real Estate, αρθρογράφος, Content Creator και δημιουργός της σελίδας Johnny&Books. Αρθρογραφεί στο Business Review Greece για Βιβλία, Αυτοβελτίωση και ορολογίες επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Ένας νέος με μεγάλο πάθος για τα βιβλία, καθώς αυτά του άλλαξαν την ζωή, με όνειρο να μεταδώσει αυτή την τρέλα στους ανθρώπους γύρω του κάνοντάς τους καλύτερους!