Πως να επενδύσεις στο AI; – Freedom24

Πως να επενδύσεις στο AI; – Freedom24

επενδύσεις στο AI freedom24

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο των επενδύσεων και πως να κάνετε επενδύσεις στο AI είστε στο σωστό μέρος.

Στο σημερινό άρθρο, βουτάμε βαθιά στον κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης, όπου οι αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα και οι αλγόριθμοι αιχμής, αναδιαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο επενδύουμε και μεγαλώνουμε τον πλούτο μας.

Είτε είστε έμπειρος επενδυτής είτε μόλις αρχίζετε να εξερευνάτε τον κόσμο των οικονομικών, οι επενδύσεις σε τεχνητή νοημοσύνη κατέχουν το κλειδί για πρωτοφανή ανάπτυξη και καινοτομία. 

Την σημερινή εποχή, η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και οι δυνατότητές της είναι φαινομενικά απεριόριστες. 

Με την ικανότητά της

  • να επεξεργάζεται τεράστιες ποσότητες δεδομένων
  • να λαμβάνει σύνθετες αποφάσεις και 
  • να μιμείται την ανθρώπινη νοημοσύνη

Έχει ήδη φέρει επανάσταση σε τομείς όπως:

  • η υγειονομική περίθαλψη
  • τα οικονομικά και 
  • οι μεταφορές

Ενώ διευρύνει συνεχώς την εμβέλειά της σε νέους τομείς.

Για αυτό λοιπόν, η επένδυση στην τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι απλώς μια στρατηγική επιλογή.

Αλλά είναι επιτακτική ανάγκη για ιδιώτες, οργανισμούς και κυβερνήσεις. 

επενδύσεις στο AI

Οι δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης δεν είναι τίποτα λιγότερο από επαναστατικές, καθιστώντας την μια επενδυτική ευκαιρία που απαιτεί την προσοχή μας. 

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει ήδη αποδείξει την ικανότητά της 

  • να βελτιστοποιεί τις λειτουργίες
  • να επιταχύνει την καινοτομία και 
  • να ενισχύει τη λήψη αποφάσεων 

Σε αμέτρητους τομείς, από την υγειονομική περίθαλψη έως τα χρηματοοικονομικά και όχι μόνο. 

Καθώς πλοηγούμαστε σε έναν κόσμο που καθοδηγείται όλο και περισσότερο από δεδομένα και τεχνολογία, η επένδυση στην τεχνητή νοημοσύνη μας τοποθετεί στην πρώτη γραμμή της μετασχηματιστικής αλλαγής. 

Προσφέροντας την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε πρωτοποριακές λύσεις και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν. 

Είναι ένα στοίχημα για το μέλλον, ένα στοίχημα που υπόσχεται να αναδιαμορφώσει τις βιομηχανίες και να επαναπροσδιορίσει την κατανόησή μας για την πρόοδο. Καθιστώντας το έναν πραγματικά συναρπαστικό προορισμό για το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο.

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να γίνετε μέρος αυτού του συναρπαστικού μέλλοντος.

Πάμε λοιπόν να δούμε τους κλάδους της Τεχνητής Νοημοσύνης στους οποίους μπορεί να επενδύσει κάποιος.

Πως να επενδύσεις στο AI: Μετοχές

Tesla

Υπό την ηγεσία του οραματιστή επιχειρηματία Elon Musk.

Η Tesla έχει επιδείξει σταθερά μια ακλόνητη δέσμευση για την υπέρβαση των ορίων της τεχνολογίας AI. 

Ιδιαίτερα στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης. 

Τα ηλεκτρικά οχήματα της Tesla είναι εξοπλισμένα με λειτουργίες αιχμής με τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένων δυνατοτήτων αυτοοδήγησης που αξιοποιούν ένα τεράστιο δίκτυο δεδομένων που συλλέγονται από εκατομμύρια οχήματα στο δρόμο. 

Επιπλέον, οι φιλόδοξες πρωτοβουλίες τεχνητής νοημοσύνης της Tesla, όπως η ανάπτυξη εξειδικευμένου υλικού και τσιπ τεχνητής νοημοσύνης.

Υπογραμμίζουν την αφοσίωσή τους στο να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας της τεχνητής νοημοσύνης. 

Η επένδυση στην Tesla σημαίνει ευθυγράμμιση των οικονομικών σας συμφερόντων με μια εταιρεία που όχι μόνο φέρνει επανάσταση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και συνεισφέρει ουσιαστικά στην πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης. 

Αυτό το καθιστά μια πολλά υποσχόμενη επιλογή για όσους αναζητούν ευκαιρίες σε αυτόν τον ταχέως εξελισσόμενο τομέα.

NVIDIA

Η NVIDIA έχει εδραιώσει την παγκόσμια ηγετική της θέση σε λύσεις υλικού και λογισμικού για τη σφαίρα της τεχνητής νοημοσύνης. 

Οι Μονάδες Επεξεργασίας Γραφικών (GPU) της Nvidia, έχουν αναδειχθεί ως το βιομηχανικό πρότυπο για εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και deep learning, χάρη στην απαράμιλλη υπολογιστική τους ικανότητα. 

Πέρα από την υπεροχή του υλικού, η NVIDIA έχει κάνει σημαντικά βήματα στην ανάπτυξη λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης, με πλατφόρμες όπως το CUDA και το cuDNN να εξορθολογίζουν τη δημιουργία αποτελεσματικών αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης.

Επιπλέον, η ακλόνητη δέσμευση της NVIDIA στην έρευνα και ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης οδηγεί στην πρωτοποριακή της συμμετοχή σε εγχειρήματα όπως αυτόνομα οχήματα και λύσεις κέντρων δεδομένων.

Επένδυση στην NVIDIA σημαίνει να γίνεσαι μέλος μιας εταιρείας βαθιάς εμπλοκής στο οικοσύστημα της τεχνητής νοημοσύνης, τοποθετώντας σε θέση να καρπωθείς τους καρπούς της συνεχούς ανάπτυξης και της καινοτομίας σε αυτόν τον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα.

Microsoft

Η Microsoft (MSFT) εχει μια τρομερή παρουσία στο τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης, με αποφασιστική δέσμευση 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την προώθηση πρωτοβουλιών τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένης μιας αρχικής επένδυσης 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο OpenAI, του οποίου η ναυαρχίδα ChatGPT έχει κατακτήσει εξέχουσα θέση στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

Η Microsoft έχει σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο στην τεχνητή νοημοσύνη παρέχοντας μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων και υπηρεσιών μέσω του Azure AI, που περιλαμβάνει τη μηχανική μάθηση, τις γνωστικές υπηρεσίες και την υποδομή τεχνητής νοημοσύνης. Έχουν επίσης πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα, ενισχύοντας καινοτομίες στον τομέα της επεξεργασίας φυσικής γλώσσας.

Οι στρατηγικές εξαγορές της Microsoft του LinkedIn και του GitHub έχουν αυξήσει τις δυνατότητές στο AI, επιτρέποντάς να αξιοποιήσει τεράστιους πόρους δεδομένων και να προωθήσει την ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης στην κοινότητα προγραμματιστών.

Επιπλέον, η σταθερή αφοσίωση της Microsoft στην ηθική τεχνητή νοημοσύνη, όπως αποδεικνύεται από πρωτοβουλίες όπως το AI for Good και οι Αρχές της Υπεύθυνης Τεχνητής Νοημοσύνης, ενσταλάζει τη σιγουριά ότι όχι μόνο βρίσκονται στην πρωτοπορία της τεχνολογικής προόδου αλλά και ευσυνείδητοι διαχειριστές του κοινωνικού αντίκτυπου της τεχνητής νοημοσύνης.

Επιλέγοντας να επενδύσετε στη Microsoft, ευθυγραμμίζεστε με έναν τεχνολογικό γίγαντα που είναι έτοιμος να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος της τεχνητής νοημοσύνης.

Meta

Η Meta έχει επιδείξει με συνέπεια την προνοητική της προσέγγιση μέσω της εκτεταμένης ενσωμάτωσης τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης στις πλατφόρμες της, οι οποίες περιλαμβάνουν το Facebook, το Instagram και το Oculus. 

Με ιδιαίτερη έμφαση στην προσαρμογή του περιεχομένου στις μεμονωμένες προτιμήσεις των χρηστών, οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης της Meta επιμελούνται ακούραστα τις εμπειρίες των χρηστών, ενισχύοντας τη θέση τους ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας με τεχνητή νοημοσύνη.

Επιπλέον, η σημαντική επένδυσή τους στην έρευνα και την ανάπτυξη, όπως παραδειγματίζεται από το εργαστήριο Facebook AI Research (FAIR), χρησιμεύει ως απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής τους να ξεπεράσουν τα όρια των δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης.

Καθώς η Meta συνεχίζει να επεκτείνει τους ορίζοντές της στο Metaverse, η εξάρτησή της από την τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία καθηλωτικών ψηφιακών εμπειριών και τη δημιουργία νέων συνδέσεων μεταξύ των ανθρώπων προβλέπεται να αναπτυχθεί εκθετικά.

Ως εκ τούτου, η επιλογή της επένδυσης στο Meta αποτελεί μια δελεαστική ευκαιρία να συμμετάσχετε στην επανάσταση που καθοδηγείται από την τεχνητή νοημοσύνη που μεταμορφώνει το τοπίο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

επενδύσεις στο AI (22)
επενδύσεις στο AI

Amazon

Η Amazon έχει εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, από το ηλεκτρονικό εμπόριο έως το cloud computing μέσω των υπηρεσιών Web Amazon (AWS). 

Παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης, που περιλαμβάνει το SageMaker για μηχανική μάθηση.

το Comprehend για την επεξεργασία φυσικής γλώσσας και το Rekognition, καθιερώνοντάς το ως προτιμώμενη πλατφόρμα για ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης για αμέτρητες επιχειρήσεις.

Επιπλέον, οι πρωτοποριακές προσπάθειες της Amazon σε καινοτομίες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. 

Όπως τα καταστήματα χωρίς ταμεία του Amazon Go και ο διαισθητικός φωνητικός βοηθός Alexa, υπογραμμίζουν την ακλόνητη δέσμευσή τους να διατηρούν το προβάδισμα στην τεχνολογία AI.

Με την αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις τεχνητής νοημοσύνης, ο κεντρικός ρόλος της Amazon στη διευκόλυνση αυτής της επέκτασης την τοποθετεί ως μια δελεαστική επιλογή για επενδυτές που αναζητούν έκθεση στην συνεχώς διευρυνόμενη αγορά τεχνητής νοημοσύνης.

Επενδύσεις στο AI: Η βιομηχανία της τεχνολογίας συνεχίζει να ανεβάζει τον S&P 500.

Οι μετοχές αυτές που μόλις αναφέραμε παίζουν καθοριστικό ρόλο στο χρηματιστήριο όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα. Είναι οι πρωταθλητές των αγορών και η άποψή μου είναι πως θα συνεχίσουν να είναι και στο μέλλον!

Πολλές εταιρείες στο χρηματιστήριο είναι η αλήθεια είναι ότι δεν παιρνούν και τις καλύτερες στιγμές τους. Όμως, το χρηματιστήριο έχει αυτή την εποχή και πολλά success stories. Οι οικονομικές ειδήσεις είναι γεμάτες με ιστορίες για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις καινοτομίες.

Ξέρετε, η άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης που αναφέραμε και όλα εκείνα τα άλλα φανταχτερά gadgets που τη συνοδεύουν. Όπως αποδεικνύεται, η βιομηχανία της τεχνολογίας έχει καταφέρει να κρατήσει ψηλά την οικονομία.

Σκεφτείτε το ως εξής: Χωρίς τις επτά κορυφαίες εταιρείες μεγάλης κεφαλαιοποίησης, ο S&P 500 θα είχε πτώση 0,8% από την αρχή του έτους, αντί για την αξιοπρεπή ανάκαμψη της αγοράς που παρατηρούμε!

Τώρα, οι αναπτυσσόμενες βιομηχανίες, όπως η τεχνολογία, η βιοτεχνολογία και το ΑΙ, μπορούν να παρέχουν εμπιστοσύνη σε ορισμένους επενδυτές.

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό οι αγορές βρίσκονται σε μια «τρέλα» γύρω από οτιδήποτε έχει να κάνει με το AI. 

Όσες εταιρείες βρίσκονται στο επίκεντρο της Τεχνητής Νοημοσύνης και της τεχνολογίας, βλέπουν τις αποτιμήσεις των μετοχών τους να απογειώνονται.

Αρχικά, όλα τα φώτα πέφτουν στις εταιρείες που βρίσκονται στην καρδιά του ΑΙ, όπως αυτές που παράγουν μικροτσιπ και φυσικά, οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρίες.

Όμως, το AI ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, καθώς ολόκληρη η οικονομία όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, μετασχηματίζεται με τη χρήση του ΑΙ. Ακόμα και τομείς φαινομενικά άσχετοι, πλέον εντάσσουν την τεχνητή νουμοσύνη.

Επενδύσεις στο AI: Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει ότι Τεχνητή νοημοσύνη, θα αρχίσει να εφαρμόζεται σε όλο και περισσότερους κλάδους της οικονομίας διεθνώς. Ακόμα και στην εστίαση, τον τουρισμό, τα logistics, τo εμπόριο, την υγεία, και όπου μπορούμε ή και δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Οπότε,όταν βγαίνει μια νέα τεχνολογία ποιες εταιρείες είναι αυτές που την εφαρμόζουν πιο γρήγορα; Μα φυσικά, οι μεγαλύτερες!

Επομένως, αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι, εκτός από τις τεχνολογικές, γενικά οι 50 -100μεγαλύτερες εταιρίες του S&P 500, θα μας εκπλήξουν πολύ θετικά στους επόμενους μήνες, όταν θα ανακοινώνουν η μία μετά την άλλη τους τρόπους με τους οποίους ενσωματώνουν την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Οπότε, αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που αυτή τη στιγμή πιστεύω τόσο στον S&P500. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η επενδυση σε δείκτες, όπως είναι ο S&P 500 και ο NASDAQ, καταλαβαίνουμε όλοι πως είναι μια πολύ καλή λύση, καθώς βλέπουμε πως μετριάζει το ρίσκο και εν τέλει έχει μεγαλύτερη σταθερότητα και θετικές αποδόσεις. 

Τώρα, αν δεν θέλεις τους μεγάλους δείκτες, αλλά κάτι με μεγαλύτερη απόδοση, μια άλλη πολύ καλή επιλογή είναι επίσης κάποιο ETF το οποίο περιλαμβάνει τις εταρείες τεχνολογίας. Ή ακόμη και κάποιο ETF με τις μεγαλύτερες εταιρείες κάποιου κλάδου που πρώτα εκεί θα εφαρμοστεί το ΑΙ.

επενδύσεις στο AI
επενδύσεις στο AI

Πως να επενδύσεις στο AI: ETFs

Πάμε τώρα να δούμε και πιο συγκεκριμένα μερικά ETFs, καθώς όπως καταλαβαίνουμε, αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για αγορά ETFs που σχετίζονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Η χρήση ETF παρέχει επίσης στον επενδυτή ένα χαρτοφυλάκιο πολλαπλών μετοχών AI σε μία μόνο επένδυση. 

Πάμε λοιπόν να δούμε 3 γνωστά ETFs που εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη.

iShares Exponential Technologies ETF (XT)

Το XT είναι ένα μεγάλο αμοιβαίο κεφάλαιο που επιλέγει παγκόσμιες μετοχές. Περιλαμβάνει επίσης μετοχές τεχνολογίας AI, οι οποίες αποτελούν σχεδόν το ήμισυ του αμοιβαίου κεφαλαίου. 

Το άλλο μισό του αμοιβαίου κεφαλαίου επενδύει στην υγειονομική περίθαλψη και τις βιομηχανικές μετοχές, οι οποίες επίσης εξετάζουν ενεργά πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στους πιο ώριμους κλάδους τους. 

Αυτό το ETF έχει δείκτη εξόδων 0,46% και ετήσια μερισματική απόδοση 0,70%.

Defiance Machine Learning & Quantum Computing ETF (QTUM): 

To QTUM επενδύει σε εταιρείες που επιθυμούν να εμπορευματοποιήσουν την έρευνα και την ανάπτυξή τους σε συστήματα κβαντικών υπολογιστών. 

Το σημείο αναφοράς του είναι ο δείκτης BlueStar Quantum Computing and Machine Learning. Αυτό το αμοιβαίο κεφάλαιο έχει δείκτη εξόδων 0,40% και ετήσια μερισματική απόδοση 0,45%.

ROBO Global Robotics & Automation Index ETF (ROBO): 

Η ROBO επενδύει σε εταιρείες που επικεντρώνονται στη ρομποτική, τον αυτοματισμό και την τεχνητή νοημοσύνη και επενδύει τόσο σε μετοχές ανάπτυξης όσο και σε μετοχές αξίας. Ο δείκτης εξόδων του αμοιβαίου κεφαλαίου είναι 0,95% και έχει ετήσια μερισματική απόδοση 0,17%.

Πως να επενδύσεις στο AI με τη Freedom24

Τώρα, αν θέλεις να επενδύσεις σε αυτές τις εταιρείες και τα ETFs που αναφέραμε ή σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία πιστεύεις ότι θα αναπτυχθεί, το καλό είναι ότι μπορείς να το κάνεις πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο ασφαλή από ποτέ!

Αν θες και εσύ λοιπόν να επωφεληθείς από την τεχνητή νοημοσύνη, τότε ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις είναι, όπως και εμείς, μέσω της Freedom24, της καλύτερης χρηματιστηριακής πλατφόρμας στην Ευρώπη!

Γιατί επιλέγουμε τη Freedom 24 για επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνη; 

Η Freedom24 είναι η ευρωπαϊκή θυγατρική της Freedom Holding Corp. που είναι εισηγμένη στο Nasdaq με κεφαλαιοποίηση περι τα 4 δισ. $.

Η Freedom Finance είναι αξιόπιστη και διαφανής και ελέγχεται από 3 αρχές. Επιπλέον, προσφέρει πρόσβαση σε Χρηματιστήριο Αθηνών, Παγκόσμια Χρηματιστήρια ΕΕ, ΗΠΑ και Ασίας.

Επομένως, η Freedom24 παρέχει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που σου επιτρέπει να επενδύσεις εύκολα σε μετοχές απ’ όλο τον κόσμο. 

Είτε είσαι έμπειρος επενδυτής είτε μόλις ξεκινάς, η Freedom24 προσφέρει τα εργαλεία και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι για να λάβεις πιο τεκμηριωμένες επενδυτικές αποφάσεις.

Σε περίπτωση που θέλετε να επενδύσετε και εσείς σε κάποιο index fund ή σε οποιαδήποτε από τις χιλιάδες μετοχές που υπάρχουν στην πλατφόρμα της Freedom24, κάντε κλικ εδώ για να κάνετε δωρεάν εγγραφή, να κερδίσετε ένα bonus και ταυτόχρονα να στηρίξετε και το Business Review Greece!

Επενδύσεις στο AI με το Halloween Promo της Freedom24

Οι πελάτες της Freedom Finance Europe μπορούν να χρησιμοποιήσουν ειδικούς κωδικούς προσφοράς στην περιοχή μελών του Freedom24 για να λάβουν έως και 20 δωρεάν μετοχές.

Οι κωδικοί μπορούν να εισαχθούν μόνο στην έκδοση web της πλατφόρμας και μπορούν να ενεργοποιηθούν τόσο στην έκδοση web όσο και στην εφαρμογή για φορητές συσκευές του Freedom24.

Οι τρέχοντες κωδικοί προσφοράς είναι διαθέσιμοι σε όλους τους πελάτες της Freedom24 ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής τους στην πλατφόρμα.

Συμπληρώστε τον επενδυτικό σας λογαριασμό από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου 2023 και χρησιμοποιήστε έναν κατάλληλο κωδικό προσφοράς σύμφωνα με το εφάπαξ ποσό της ανανέωσής σας για να λάβετε δωρεάν μετοχές:

3 δωρεάν μετοχές για ανανέωση *5.000 έως 19.999 ευρώ (μεταξύ πέντε χιλιάδων και δεκαεννέα χιλιάδων εννιακόσια ενενήντα εννέα ευρώ) ή άλλου ισοδύναμου νομίσματος, χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς HALLOWEEN5

10 δωρεάν μετοχές για ανανέωση από 20.000 έως 49.999 ευρώ (μεταξύ είκοσι χιλιάδων και σαράντα εννέα χιλιάδων εννιακόσια ενενήντα εννέα ευρώ) ή άλλο ισοδύναμο νομίσματος, χρησιμοποιώντας δύο κωδικούς προσφοράς: HALLOWEEN20 και HALLOWEEN5

20 δωρεάν μετοχές για ανανέωση 50.000 ευρώ και άνω (πάνω από πενήντα χιλιάδες ευρώ) ή άλλο ισοδύναμο νομίσματος, χρησιμοποιώντας τρεις κωδικούς προσφοράς: HALLOWEEN50, HALLOWEEN20 και HALLOWEEN5

Μην καθυστερείτε άλλο — συμπληρώστε τον λογαριασμό σας από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου 2023 και επωφεληθείτε στο έπακρο από αυτήν την ειδική προσφορά!

Disclaimer

Σε αυτό το σημειο να πούμε πως δεν είμαστε επενδυτικοί σύμβουλοι. Το παρόν άρθρο και το αντίστοιχο βίντεο έχουν ενημερωτικό και ψυχαγωγικό σκοπό σχετικά με τις επενδύσεις στο AI και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. Πριν επενδύσεις πρέπει να κάνεις δική σου έρευνα και να επικοινωνήσεις με κάποιον πιστοποιημένο σύμβουλο.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προχωράει σε αλλαγές σε όλα τα προϊόντα, τις προμήθειες, τα έξοδα και τις αμοιβές και οι πληροφορίες σχετικά με αυτές τις αλλαγές θα αναρτώνται στον ιστότοπο της Εταιρείας.

Αυτό το άρθρο δεν είναι οικονομική συμβουλή και περιέχει Affiliate Links της Freedom24, όπου χωρίς κόστος για εσάς μπορεί να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας