Το MBA σε εικόνες: Όλη η Διοιήκηση Επιχειρήσεων σε ένα βιβλίο

Το MBA σε εικόνες: Όλη η Διοιήκηση Επιχειρήσεων σε ένα βιβλίο

Το MBA σε εικόνες

Το MBA σε εικόνες είναι ένα διασκεδαστικό βιβλίο με πάρα πολλές πληροφορίες τις οποίες μπορείς να λάβεις με μικρή προσπάθεια.

Η πρώτη εντύπωση

Το MBA σε εικόνες: Πολλά σκίτσα, λίγα κείμενα

Ο συγγραφέας του βιβλίου κατάφερε να περάσει πολλές εξεταστικές γιατί σχεδιάζοντας την θεωρία, μπορούσε να την αποστηθίσει καλύτερα. Έτσι πήρε την απόφαση να εκδώσει ένα βιβλίο με βασικές γνώσεις ενός MBA. Στόχος του βιβλίου είναι να κατανοήσουμε εύκολα αυτές τις έννοιες.

Στο βιβλίο “Το MBA σε εικόνες”, ο Jason Barron προσφέρει μια ριζική λύση. Όταν ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ο συγγραφέας αποφάσισε να τραβήξει όλες τις σημειώσεις του για να επωφεληθούν άλλοι άνθρωποι από αυτές.

Αυτά τα «σκίτσα» φαίνεται να βελτιώνουν τη μάθησή μας συνδυάζοντας δύο βασικές λειτουργίες εκμάθησης. Αυτά είναι ο ήχος και η οπτική. Η έρευνα δείχνει ότι περισσότερο από το 65% από εμάς μαθαίνουμε οπτικά. Επίσης, τα οπτικά στοιχεία επεξεργάζονται 60.000 γρηγορότερα από το κείμενο.

Ο συγγραφέας έχει τη µοναδική ικανότητα να απλοποιεί πολύπλοκα θέµατα και να προσθέτει το στοιχείο της δηµιουργικότητας στην επιχειρηµατική στρατηγική.

Συμβουλές σχετικά με το Marketing, το Management, διάφορες στρατηγικές όπως είναι η στρατηγική του μπλε ωκεανού και πολλά άλλα μπορείτε να βρείτε σε αυτό το βιβλίο!

Από το μάρκετινγκ, την ηθική και τη λογιστική μέχρι την οργανωσιακή συμπεριφορά, την ποσοτική ανάλυση, τα οικονομικά, τις λειτουργίες και τη στρατηγική, τα σκίτσα του Barron είναι ένας προσβάσιμος, ενημερωτικός και εύπεπτος οδηγός για το οπτικό σας MBA.

Αν επιθυμείτε να κατανοήσετε διάφορες οικονομικές-επιχειρηματικές έννοιες με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο αυτό το βιβλίο είναι για εσάς!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Γιάννης Κύρτσης

Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σύμβουλος ακινήτων στην Liberty Real Estate, αρθρογράφος, Content Creator και δημιουργός της σελίδας Johnny&Books. Αρθρογραφεί στο Business Review Greece για Βιβλία, Αυτοβελτίωση και ορολογίες επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Ένας νέος με μεγάλο πάθος για τα βιβλία, καθώς αυτά του άλλαξαν την ζωή, με όνειρο να μεταδώσει αυτή την τρέλα στους ανθρώπους γύρω του κάνοντάς τους καλύτερους!