Πείσε τους σε 90 δευτερόλεπτα το πολύ!

Πείσε τους σε 90 δευτερόλεπτα το πολύ!

Πείσε τους σε 90 δευτερόλεπτα το πολύ!

Το βιβλίο “Πείσε τους σε 90 δευτερόλεπτα το πολύ” είναι με διαφορά ένα από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα φέτος.

Αποφάσισα να διαβάσω ακόμα περισσότερα βιβλία σχετικά με τις πωλήσεις και την πειθώ.

Το συγκεκριμένο δεν με απογοήτευσε ούτε για μια στιγμή και είναι ένα βιβλίο που σας προτείνω να το διαβάσετε ανεξαρτήτως επαγγέλματος!

“Ο Boothman είναι ο Dale Carnegie μιας εποχής γρήγορων ρυθμών.”

– John Tierney, The New York Times.

Πείσε τους σε 90 δευτερόλεπτα το πολύ: Το Κατά Μολντούν Ευαγγέλιο.

Ο Μολντούν υπήρξε ο μέντορας του συγγραφέα του βιβλίου και προς τιμήν του αφιέρωσε το πρώτο κεφάλαιο σε αυτόν τον άνθρωπο, παραθέτοντας μερικές αστείες ιστορίες αλλά και σημαντικούς κανόνες πειθούς για τους ανθρώπους.

Πάμε να δούμε τους αγαπημένους μου!

Κοιτάξτε τους ανθρώπους στα μάτια και χαμογελάστε.

Το μήνυμά σας θα πάει όπου και η φωνή σας. Δεν γίνεται να κοιτάτε κάτω αν θέλετε να δώσετε ένα μήνυμα σε κάποιον ο οποίος βρίσκεται μπροστά σας.

Κοιτάξτε τον άλλον στα μάτια. Δημιουργεί εμπιστοσύνη και σας προσδίδει αυτοπεποίθηση. Χαμογελάστε. Το χαμόγελο είναι πάντα ένα συν σε οτιδήποτε και αν κάνουμε.

Γίνετε “Χαμαιλέοντες”

Δεν νιώθετε περισσότερα άνετα με όσους ανθρώπους σας μοιάζουν; Επειδή ξέρω ότι απαντήσατε όλοι σας ναι, θα σας πω ότι δεν είστε οι μόνοι.

Οποιοσδήποτε άνθρωπος σε αυτή την ζωή νιώθει άνετα με όσους του μοιάζουν.

Επομένως, προσαρμόστε την τονικότητά σας και την στάση του σώματός σας.

Το ακρονύμιο Α.Μ.Α.

Δεν πάει να είστε ο καλύτερος ομιλητής στον κόσμο… ο πιο ενδιαφέρον άνθρωπος… ο καλύτερος παίκτης;

Αν δεν υπάρχει ανταπόκριση, η επικοινωνία αυτή πάει στα σκουπίδια. Το καλό είναι πως είμαστε 100% υπεύθυνοι για την επιτυχία ή την αποτυχία της επικοινωνίας μας.

Χρησιμοποιείστε το μοντέλο Α.Μ.Α. για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα.

  • Α: Αποφασίστε τι είναι αυτό που θέλετε.
  • Μ: Μάθετε τι είναι αυτό που θα πάρετε.
  • Α: Αλλάξτε αυτό που κάνετε ώσπου να πάρετε αυτό που θέλετε.

Πείσε τους σε 90 δευτερόλεπτα το πολύ: Είμαστε ανοιχτά ή Είμαστε Κλειστά;

Η γλώσσα αλλά και η στάση του Σώματός σου παίζουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο στην επιτυχία ή στην αποτυχία της επικοινωνίας σου αλλά και στο αν θα καταφέρεις να κάνεις τον άλλο να σε εμπιστευτεί ή να κρίνει πως δεν είσαι άξιος της εμπιστοσύνης του.

Δηλώνεις “Είμαστε Ανοιχτά”;

Η ανοιχτή γλώσσα σώματος – τα χαλαρά πόδια και χέρια, το καλό eye contact, τα μεγάλα χαμόγελα, η κλίση προς τα εμπρός – δηλώνουν ότι έχεις μια φιλόξενη καρδιά. Ποιο από αυτά κάνεις;

Δηλώνεις “Είμαστε Κλειστά”;

Η κλειστή γλώσσα σώματος – τα σταυρωμένα χέρια που δηλώνουν αμυντική στάση, η αποφυγή της οπτικής επαφής, το κρύψιμο των χεριών, η απομάκρυνση – δηλώνουν ότι είσαι απόμακρος και αμυντικός.

Μήπως ήρθε η ώρα να τα αφήσεις;

Ένα συμπέρασμα:

Πιστεύω, ειδικά στον 21ο αιώνα, στην εποχή της τεχνολογίας, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι ανεκτίμητο και κάτι που αν το γνωρίζεις εις βάθος μπορεί να σου δώσει ένα εξαιρετικό προβάδισμα, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό σου.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα εγχειρίδιο, το οποίο θα σου δώσει αυτό το προβάδισμα.

Επιβάλλεται να κάνεις σωστές προσεγγίσεις, με μαεστρία, κάνοντάς τες να φαίνονται φυσικές.

Επιβάλλεται να έχεις την κατάλληλη γλώσσα σώματος και επιβάλλεται να γνωρίζεις πως μπορείς να μαγέψεις τους γύρω σου, αν θέλεις να πετύχεις σε αυτόν τον γρήγορο κόσμο που ζούμε σήμερα!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Γιάννης Κύρτσης

Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σύμβουλος ακινήτων στην Liberty Real Estate, αρθρογράφος, Content Creator και δημιουργός της σελίδας Johnny&Books. Αρθρογραφεί στο Business Review Greece για Βιβλία, Αυτοβελτίωση και ορολογίες επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Ένας νέος με μεγάλο πάθος για τα βιβλία, καθώς αυτά του άλλαξαν την ζωή, με όνειρο να μεταδώσει αυτή την τρέλα στους ανθρώπους γύρω του κάνοντάς τους καλύτερους!