Νέα ταυτότητα για την ελληνική Startup Morphoses

Νέα ταυτότητα για την ελληνική Startup Morphoses

Morphoses new Brand

H Morphoses ιδρύθηκε πριν από έναν χρόνο, αλλά η ιδέα πίσω από την εταιρεία γεννήθηκε πολύ νωρίτερα.

Η ιστορια της Morphoses

Μεγαλωμένη στο Ναύπλιο από γονείς μετανάστες, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Morphoses βίωσε την πολυπλοκότητα της παιδικής ηλικίας από πρώτο χέρι.

Η Άννα δεν ήταν ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο παιδί που αντιμετώπισε διακρίσεις και κλήθηκε να προστατεύσει την προσωπική της ευημερία. Εξάλλου, το 20% των παιδιών παγκοσμίως αναφέρεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, λόγω της έλλειψης soft skills.

Μεγαλώνοντας, η Άννα συνειδητοποίησε ότι για να πετύχει κάποιος προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και ευτυχία στην ενήλικη ζωή του, πρέπει να εξοπλισμιστεί με μία σειρά από δεξιότητες, από πολύ μικρή ηλικία.

Μόνο τότε μπορεί το άτομο πραγματικά:

  • να αποκτήσει ενσυναίσθηση και κατανόηση,
  • να είναι σε θέση να παίρνει αποφάσεις,
  • να συνεργάζεται με τους συνομηλίκους του,
  • να σκέφτεται κριτικά και
  • να είναι ικανό να επικοινωνεί τα συναισθήματά του,

ώστε να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Αργότερα, η Άννα γνώρισε την Ίλια και τον Αλέξανδρο, οι οποίοι είχαν παρόμοιες παιδικές εμπειρίες και μοιράζονταν έναν κοινό στόχο: να δημιουργήσουν έναν κόσμο όπου αυτές οι δεξιότητες, τα soft skills, οι ανθρώπινες δεξιότητες, οι δεξιότητες του 21ου αιώνα, οι θεμελιώδεις δεξιότητες ή η Κοινωνική Συναισθηματική μάθηση, διδάσκονται από πολύ μικρή ηλικία.

Από τότε, οι τρεις συνιδρυτές της Morphoses εργάζονται για να βοηθήσουν τα νέα παιδιά να βελτιώσουν δεξιότητες όπως η ενσυναίσθηση, η συναισθηματική νοημοσύνη, η επίλυση προβλημάτων, η κριτική σκέψη, η συνεργασία, η ομαδική εργασία και η διαχείριση χρόνου.

Αυτές οι δεξιότητες και πολλές άλλες, είναι βασικές για να γίνουν καλύτεροι φίλοι, καλύτερα αδέρφια, καλύτεροι συνάδελφοι, καλύτεροι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Γιατί επιλέχτηκε το όνομα Morphoses;

Γιατί M o r p h o s e s ; Η Morphoses προέρχεται από την ελληνική λέξη «μόρφωσις» που σημαίνει εκπαίδευση. Η εταιρεία μας αγκαλιάζει τη διαδικτυακή εκπαίδευση, η οποία αναμένεται να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Αυτό βασίζεται στην πεποίθηση ότι η εκπαίδευση έχει να κάνει με την ανταλλαγή εμπειριών, το οποίο απαιτεί άτομα από όλο τον κόσμο να μπορούν να έρθουν κοντά και να μελετήσουν, να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν και να αναπτυχθούν από κοινού.

Ταυτόχρονα, αξιοποιούμε τον διαδραστικό και βασισμένο σε σενάριο τρόπο μάθησης, ο οποίος έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει περαιτέρω τη δέσμευση, τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή των μαθητών.

Αυτό οδηγεί σε μια πιο διασκεδαστική, γόνιμη και επιτυχημένη μαθησιακή εμπειρία.

Όπως είπε κάποτε ο Reid Hoffman, «αν δεν ντρέπεσαι για την πρωταρχική έκδοση του προϊόντος σου, σημαίνει πως άργησες πολύ να το κυκλοφορήσεις»! Αυτό είχαμε στο μυαλό μας όταν ξεκινήσαμε τη Morphoses. Τότε, δουλεύαμε μόνο με λίγες εταιρείες και σχολεία.

Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο, στο χαρτοφυλάκιό μας έχουν ενταχθεί μία σειρά από σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Πλέον, συνεργαζόμαστε με 12 εταιρείες, 3 εκπαιδευτικά ιδρύματα και έχουμε εγγεγραμμένους 1200 μαθητές.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους 200 εκπαιδευτές, ενώ περισσότεροι από 1000 γονείς μας εμπιστεύτηκαν για να βελτιώσουμε τα soft skills των παιδιών τους μέσω του δομημένου, δημιουργικού και διασκεδαστικού προγράμματος σπουδών μας.

Ενώ μεγαλώσαμε και θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε, μερικά πράγματα παραμένουν ίδια: η ακλόνητη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ένα εξαιρετικό προϊόν, με τους νεαρούς μαθητές μας στο επίκεντρο κάθε ιδέας, αλλαγής και δράσης.

Αποστολή μας είναι να επιτρέψουμε στα παιδιά ηλικίας 6-17 ετών να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, μέσω των ζωντανών διαδικτυακών ομαδικών μαθημάτων μας, με τη νοοτροπία και τον τρόπο εργασίας μας να βρίσκονται στην καρδιά της λειτουργίας της εταιρείας μας.

To νέο Branding της Morphoses

Μαζί με τη ριζική αλλαγή στην απόδοσή μας, έπρεπε και το branding μας να εξελιχθεί. Τους τελευταίους μήνες, συνεργαστήκαμε στενά με την ομάδα σχεδιασμού μας για τη διεξαγωγή εκτεταμένης έρευνας σχετικά με το brand μας και το τι αντιπροσωπεύουμε για τους πελάτες και τους χρήστες μας.

Έχουμε δώσει την καρδιά και την ψυχή μας για να δημιουργήσουμε μια νέα εικόνα. Αυτή θα απεικονίζει με ακρίβεια ποιοι είμαστε, στον πυρήνα μας ως ομάδα.

Σήμερα, επανασυστήνουμε τη Morphoses, εισάγοντας μια οπτική ταυτότητα που έχει σχεδιαστεί για να συνδεθεί καλύτερα με τους πελάτες, τους γονείς και τους μαθητές μας και να αντιπροσωπεύει καλύτερα αυτό που κάνουμε και που θέλουμε να επιτύχουμε.

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τη νέα ταυτότητα της Morphoses και σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το brand kit, μας, το ανανεωμένο website και την εφαρμογή μας και, φυσικά, να μας πείτε τη γνώμη σας!

Το νέο Website της Morphoses

Το επανασχεδιασμένο Site της Morphoses είναι σύγχρονο και πλήρως πρακτικό. Διαθέτει δύο εκδόσεις: μια στα ελληνικά και μία στα αγγλικά.

Η δημιουργία λογαριασμού και η σύνδεση σε αυτόν είναι πανεύκολες. Με την είσοδο στον λογαριασμό του μπορεί κανείς να δει τα μαθήματα που προσφέρει η Morphoses.

Τα μαθήματα που προσφέρει η Morphoses

Για κάθε μάθημα αναγράφεται το ηλικιακό εύρος στο οποίο απευθύνεται. Έτσι μπορεί κάθε γονιός να γνωρίζει αν είναι κατάλληλο για το παιδί του.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας