Η αξία της Zoom είναι πλέον μεγαλύτερη από αυτήν των 7 μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών μαζί

Η αξία της Zoom είναι πλέον μεγαλύτερη από αυτήν των 7 μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών μαζί

zoom

Καθώς η παγκόσμια πανδημία εξελισσόταν ο κόσμος συνήθιζε να εργάζεται και να κοινωνικοποιείται εξ αποστάσεως. Αν αυτές οι τάσεις εδραιωθούν ορισμένες εταιρείες θα επωφεληθούν πολύ.
Ίσως το καλύτερο παράδειγμα είναι αυτό της Zoom, ένα από τα δημοφιλέστερα video conferencing tools εκεί έξω. Το παρακάτω γράφημα από το Visual Capitalist περιγράφει κατά πόσο η αξία της εταιρείας έχει εκτοξευτεί τόσο πολύ, που ξεπέρασε ορισμένες από τις μεγαλύτερες αεροπορικές παγκοσμίως μαζί.

 
Από τα μέσα Μαίου η αξία του Zoom έχει φτάσει τα $48.8 δισ., παρ’όλο που είχε έσοδα $623 εκ. το προηγούμενο έτος. Οι αναλυτές λένε πως αυτό που ξεχώρισε το εν λόγω εργαλείο από άλλα παρόμοια, είναι το εύκολο UI και UX καθώς και η δυνατότητα κλήσης με 100 άτομα ταυτόχρονα.
Μάλιστα, οι χρήστες του τον Δεκέμβριο του 2019 ήταν 10 εκ. ενώ τον Απρίλιο του 2020 έφτασαν τους 300 εκ.!
Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πορεία της μετοχής του Zoom σε σχέση με αυτή ορισμένων αεροπορικών εταιρειών.

 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.