Πως να βγάλω λεφτά στις καλοκαιρινές διακοπες; -Freedom24

Πως να βγάλω λεφτά στις καλοκαιρινές διακοπες; -Freedom24

Λεφτά στις διακοπές

Αν σου λέγαμε ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα και χαλαρώνοντας στις διακοπές σου στην παραλία, ποια θα ήταν η γνώμη σου;

Σίγουρα μπορεί να σου ακουγόταν παράξενο, αλλά σίγουρα θα σε ενθουσίαζε αν καταλάβαινες ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό και μάλιστα πολύ!

Το παθητικό εισόδημα λοιπόν, είναι η απάντηση στο ερώτημα πως μπορώ να βγάλω χρήματα χωρίς να χρειαστεί να δουλέψω.

Κι όμως, μπορείς να βάλεις τα χρήματα σου να αυξάνονται από μόνα τους, χωρίς να κάνεις τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα όπως έχουμε πει και σε βίντεο, για το τι είναι το παθητικό εισόδημα και αν θα μπορείς να βγάλεις χρήματα από αυτό, μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ.

Τώρα λοιπόν, μπορεί να αναρωτιέσαι τι επιλογές έχεις και πως μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα. Η απάντηση είναι οι ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και πιο συγκεκριμένα:

  • Μετοχές
  • ETFs

Μετοχές

Αγοράζοντας μετοχές εισηγμένων εταιρειών, αγοράζεις ουσιαστικά κομμάτι των εταιρειών αυτών και γίνεσαι μερικός ιδιοκτήτης έχοντας τη δυνατότητα να επωφεληθείς από την επιτυχία τους. 

Αφού βέβαια, επενδύσεις με σύνεση και έχεις ενημερωθεί για τις τάσεις της αγοράς και την απόδοση των εταιρειών που επιλέγεις, μπορείς να επωφεληθείς τόσο από την ανατίμηση κεφαλαίου όσο και από τα μερίσματα. 

Είτε είσαι έμπειρος επενδυτής είτε μόλις ξεκινάς, το χρηματιστήριο προσφέρει ευκαιρίες για να δημιουργήσεις εισόδημα μέσω αγοράς και πώλησης μετοχών, καθώς και μέσω μακροπρόθεσμων επενδύσεων. 

Με προσεκτική πάντα έρευνα, ανάλυση και ένα καλά σχεδιασμένο χαρτοφυλάκιο, μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες των μετοχών για να χτίσεις το οικονομικό σου μέλλον.

Βέβαια αυτό που πρέπει πάντα να γνωρίζεις είναι η επικαιρότητα και να τσεκάρεις συνεχώς που βρίσκονται οι μετοχές σου.

Αυτή την περίοδο για παράδειγμα πολλές μετοχές είναι στις “εκπτώσεις”. Τι σημαίνει αυτό;!

Είναι κυριολεκτικά σαν να πηγαίνεις στο αγαπημένο σου κατάστημα ρούχων και να παίρνεις τα καλύτερα ρούχα με 40 ευρώ, όταν τα ίδια ακριβώς, έκαναν 60 ευρώ και τόσο θα κάνουν ξανά και στο μέλλον.

Μιας και μίλησα για καταστήματα με ρούχα, το ιδανικό παράδειγμα μιας τέτοιας μετοχής είναι η Nike, μια μετοχή που μου αρέσει πολύ προσωπικά και την πιστεύω πολύ. Η Nike τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο είναι στα 107,39$ η μετοχή, ενώ στο παρελθόν έχει φτάσει στα 177$. 

Ένα τόσο μεγάλο brand όπως η Nike, με ένα μεγάλο μέρος των πελατών της να ανήκει στις νεότερες γενιές και με προϊόντα πρώτης ανάγκης αλλά παράλληλα υψηλής ποιότητας και ζήτησης είναι για μένα σίγουρο ότι μακροπρόθεσμα θα ανέβει και θα ξεπεράσει τα ανώτατα επίπεδα της. 

Μια ακόμη αγαπημένη μου μετοχή που αυτή τη στιγμή βρίσκεται αρκετά χαμηλότερα από το υψηλότερο επίπεδο της, είναι η Airbnb

Πρόκειται για μια growth μετοχή ενός πολύ ισχυρού brand, με συνεχή ζήτηση, συνεχείς επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη και ένα business model που χρησιμοποιούν κορυφαίες εταιρείες. Επομένως, είναι μια μετοχή με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Όμως, είναι εξίσου καλή και για πιο μεσοπρόθεσμο χαρακτήρα! 

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για αγορά της συγκεκριμένης μετοχής, καθώς είναι δεδομένο πως οι κρατήσεις στην πλατφόρμα θα είναι περισσότερες αυτό το τρίμηνο, οπότε όταν θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τριμήνου ή λίγο πριν την ανακοίνωση τους, πολλοί επενδυτές θα αγοράσουν τη μετοχή της. 

Φαντάσου, να είσαι σε ένα Airbnb για τις διακοπές σου, και να κατέχεις έστω και ένα μικρό μέρος της εταιρείας, μέσω της μετοχής της. Και να βγάζεις λεφτά από αυτή τη μετοχή! 

Εγώ προσωπικά όταν το σκέφτομαι, νιώθω ότι κάτι κάνω καλά! Η Airbnb, λοιπόν, είναι τώρα στα 137,54$ ενώ στο παρελθόν έχει φτάσει και στα 212$. Και προσωπική μου εκτίμιση είναι ότι θα επιστρέψει εκεί.

Ένα ακόμη παράδειγμα μετοχής σε έκπτωση είναι η Tesla. Για μένα, δεν γίνεται να υπάρχει growth Portfolio χωρίς τη συγκεκριμένη μετοχή, καθώς η εταιρεία του Elon Musk αποτελεί ηγέτη στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. 

Με δεδομένο ότι η εταιρεία αυξάνει συνεχώς την απόδοσή της, αυτή τη στιγμή, είναι αρκετά κάτω από εκεί που μπορεί να φτάσει μελλοντικά. 

Αλλά επίσης είναι και αρκετά χαμηλά από εκεί που έχει φτάσει στο παρελθόν! Συγκεκριμένα σήμερα είναι στα 250$ ενώ έχει φτάσει και στα 407$!

Η Amazon επίσης βρίσκεται χαμηλότερα σε σχέση με το υψηλότερο σημείο της και μιλάμε για μια από τις TOP5 εταιρείες στον κόσμο. Η Amazon λοιπόν, τώρα διαπραγματεύεται στα 128,78$ ενώ η ανώτερη τιμή της ήταν στα 185$. 

Ένα τελευταίο παράδειγμα είναι τα Starbucks. Μάλιστα, τα Starbucks έχουν και ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα, το ότι δίνουν καλό μέρισμα. 

Συγκεκριμένα, το πιο πρόσφατο μέρισμα που έδωσαν ήταν 2,12 $ ανά μετοχή. Αν αυτό σου φαίνεται μικρό, φαντάσου να είχες 100 μετοχές! Αυτή τη στιγμή, κάθε μετοχή έχει τιμή 100,09$, ενώ το ανώτερο που έχει φτάσει είναι 121$.

Αυτές λοιπόν είναι οι μετοχές που εγώ προσωπικά τις πιστεύω πολύ, τόσο για αυτό το καλοκαίρι, όσο και μακροπρόθεσμα.

Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές για επενδύσεις, όπως είναι τα ETFs, τα οποία είναι και πολύ της μόδας.

ETFs

Μέσω ενός ETF μπορείς να επενδύσεις σε έναν χρηματιστηριακό δείκτη όπως είναι ό S&P500 που περιλαμβάνει τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες των ΗΠΑ ή να επενδύσεις ταυτόχρονα σε πολλές μετοχές ενός συγκεκριμένου τύπου ή κλάδου.

Έτσι, μπορεί να μην κατέχεις τις ίδιες τις μετοχές, όμως κατέχεις ένα μέρος του ETF το οποίο ακολουθεί ως δείκτη των μέσο όρο των μετοχών που περιέχονται σε αυτό.

Όμως η τιμή του καθορίζεται από την προσφορά και τη ζήτηση στις αγορές, ανάλογα με το επίπεδο ενδιαφέροντος των επενδυτών. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του ETF μπορεί να διαφέρει από τον μέσο όρο των τιμών των μετοχών που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Ας δούμε ένα παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι ένα ETF περιλαμβάνει μερίδια από τις εταιρείες Α, Β και Γ. 

Ο μέσος όρος της τιμής των μετοχών των εταιρειών αυτών είναι 50 ευρώ. 

Ωστόσο, λόγω του ενδιαφέροντος των επενδυτών, η ζήτηση για το συγκεκριμένο ETF αυξάνεται και η τιμή του πάει στα 55 ευρώ ανά μερίδιο. Αντίθετα, αν η ζήτηση μειωθεί, η τιμή μπορεί να πέσει πιο κάτω από τον μέσο όρο των τιμών των μετοχών.

Έτσι, μπορείς να αγοράσεις ένα ETF για να εκμεταλλευτείς μια συγκεκριμένη αγορά ή τάση. 

Μια τάση που έχω παρατηρήσει τόσο εγώ όσο και πολλοί αναλυτές και επενδυτές παγκοσμίως, είναι αυτή της Τεχνητής Νοημοσύνης. Και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή!

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό οι αγορές βρίσκονται σε μια «τρέλα» γύρω από οτιδήποτε έχει να κάνει με το AI. Όσες εταιρείες βρίσκονται στο επίκεντρο της Τεχνητής Νοημοσύνης, βλέπουν τις αποτιμήσεις των μετοχών τους να απογειώνονται.

Αρχικά, όλα τα φώτα πέφτουν στις εταιρείες που βρίσκονται στην καρδιά του ΑΙ, όπως αυτές που παράγουν μικροτσιπ και οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρίες.

Όμως, το AI ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, καθώς ολόκληρη η οικονομία όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, μετασχηματίζεται με τη χρήση του ΑΙ.

Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει ότι Τεχνητή νοημοσύνη, θα εφαρμοστεί ακόμα και στην εστίαση, τον τουρισμό, τις μεταφορές, τη λιανική και όπου μπορούμε ή δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Και σίγουρα οι εταιρείες που πρώτες θα εφαρμόσουν την τεχνητή νοημοσύνη είναι οι μεγαλύτερες. 

Επομένως, αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι οι 50 μεγαλύτερες εταιρίες του S&P 500, θα μας εκπλήξουν πολύ θετικά στους επόμενους μήνες, όταν θα ανακοινώνουν τους τρόπους με τους οποίους ενσωματώνουν την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Οπότε, αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που αυτή τη στιγμή επενδύω στον S&P500. 

Επίσης, αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για αγορά ETFs που σχετίζονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Τα 2 που προτιμώ είναι πρώτον το Global X Robotics & Artificial Intelligence ETF που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Nvidia και δεύτερον το iShares Robotics and Artificial Intelligence ETF που περιλαμβάνει το Spotify και 3 κινέζικες καινοτόμες εταιρείες.

Όπως ξέρουμε, είναι απαραίτητο, όταν επενδύουμε τα χρήματα μας να κάνουμε διαφοροποίηση! 

Με την διαφοροποίηση επενδέεις σε άλλα περιουσιακά στοιχεία, όπως για παράδειγμα το Real Estate, δηλαδή τα ακίνητα, και ο χρυσός.

Όμως τώρα, σε αντίθεση με τις μετοχές που είπαμε προηγουμένως, αυτά είναι σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, σε μια περίοδο μάλιστα με πληθωρισμό και οικονομική αβεβαιότητα.

Χρυσός και Real Estate είναι με λίγα λόγια υπερεκτιμημένα. 

Οπότε, αυτό το καλοκαίρι, όσα χρήματα δεν επενδύσεις, είναι προτιμότερο να τα αποταμιεύσεις, για να μειώσεις έτσι το ρίσκο σου.

Επίσης, είναι και το πιο ξεκούραστο απ’ όλα! Κυριολεκτικά απλά βάζεις τα χρήματα σου στην άκρη και περιμένεις! Σα να κάνουν και αυτά διακοπές.

Κάνε αποταμίευση με το D-Account της Freedom24

Αλλά πέρα από το ρίσκο, θα αναρωτιέσαι…γιατί να συμφέρει να αποταμιεύσεις τα χρήματα σου και μάλιστα να βγάζεις και λεφτά από αυτό;

Θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ!

Όταν τοποθετείς τα χρήματά σου σε αποταμιευτικό λογαριασμό που προσφέρει ένας οργανισμός, τότε ουσιαστικά είσαι εσύ δανειστής του οργανισμού!

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σε επιβραβεύει δίνοντάς σου ένα επιτόκιο.

Στην ουσία, όταν τοποθετείς τα χρήματά σε ένα ίδρυμα εκείνο τα παίρνει και τα επενδύει, με σκοπό να βγάλει περισσότερα χρήματα, καθώς αλλιώς δεν θα μπορούσε να σου δώσει το επιτόκιο.

Οπότε, αντί να αποταμιεύεις κρατώντας τα χρήματα σε μετρητά, συμφέρει περισσότερο να τα τοποθετήσεις κάπου αλλού, για να επωφεληθείς από το επιτόκιο.

Φυσικά, κάπου που θα είναι τα χρήματα σου ασφαλή και που θα σου δίνουν ένα αξιοπρεπές επιτόκιο. Και όλοι ξέρουμε ότι οι τράπεζες δεν δίνουν αυτό το επιτόκιο.

Για αυτό εγώ τα βάζω στο D-Account της Freedom24!

Το D- Account μου δίνει επιτόκιο 3% σε δολάρια και 2.5% σε ευρώ ετησίως.

Καλά, όταν λέω μου δίνει, δεν το κάνει για εμένα προσωπικά, αλλά για όλους τους Πελάτες στην Ευρώπη.

Η απόδοση αυτή υπολογίζεται καθημερινά και όπως καταλαβαίνουμε, είναι ένα επιτόκιο πολύ μεγαλύτερο του μέσου όρου στους αποταμιευτικούς λογαριασμούς.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός, όχι μόνο δίνει μια τόσο καλή απόδοση, αλλά δίνει τη δυνατότητα για αποταμίευση και παθητικό εισόδημα σε όλους.

Όλοι οι πελάτες της Freedom24 στην Ευρώπη διαθέτουν D- Account, καθώς δημιουργείται αυτόματα μόλις ανοίξει ο κύριος λογαριασμός συναλλαγών στην επενδυτική πλατφόρμα της Freedom24.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να συμπληρώσεις στο D- Account άμεσα με κάρτα ή μέσω τραπεζικού εμβάσματος, χωρίς χρεώσεις. Έτσι, κερδίζεις από την πρώτη ημέρα ποσοστά επί των καταθέσεων σου σε δολάρια και ευρώ!

Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό! Τα χρήματά σου θα είναι προστατευμένα! Η Freedom24 είναι η ευρωπαϊκή θυγατρική της Freedom που είναι εισηγμένη στο Nasdaq Holding Corp. με κεφαλαιοποίηση περι τα 3,8 δισ. $ περίπου. Ο broker αναφέρεται στην BaFin, την CySec (ΕΕ) και την SEC (ΗΠΑ), καθιστώντας τον διαφανή, ασφαλή και ανοιχτό σε όλους.

Όμως, από πού προκύπτει η απόδοση με 3% ετήσιο επιτόκιο; 

Αυτό προκύπτει καθώς η Freedom επενδύει αυτά τα χρήματα με ασφάλεια.

Κάθε εργάσιμη ημέρα, τα κεφάλαια των πελατών στους D- Accounts επενδύονται, κατόπιν εντολής τους, σε συναλλαγές που προκύπτουν από εξωχρηματιστηριακές συμφωνίες ανταλλαγής. Οι συναλλαγές αυτές αποφέρουν στον πελάτη σταθερή απόδοση με 3% ετήσιο επιτόκιο. 

Αυτό συμβαίνει γιατί όπως είπαμε και πριν, τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα για να προσφέρουν επιτόκιο, θα πρέπει να επενδύσουν και να έχουν αποδόσεις, τουλάχιστον ίσες με αυτές του επιτοκίου που προσφέρουν.

Οπότε, για να δημιουργήσεΙς έως και 3,6% ετησίως σε ευρώ και έως και 5,8% ετησίως σε δολάρια, απλώς βάλε τα λεφτά σου σε μια μακροπρόθεσμη τοποθέτηση με το νέο πρόγραμμα αποταμίευσης της Freedom24.

Με το D-Account όμως γίνεται αυτό το καλοκαίρι και κάτι άλλο, ακόμα πιο τέλειο!

SUMMERTIME κωδικοί

Για να τονώσει ακόμα περισσότερο την καλοκαιρινή σου διάθεση, η Freedom σου δίνει μια καταπληκτική προσφορά, που όμοιά της δεν έχει ξαναυπάρξει από άλλη πλατφόρμα! 

Βάζοντας στον αποταμιευτικό λογαριασμό σου, έως τις 20 Ιουλίου, τουλάχιστον 5.000 ευρώ ή άλλο ισοδύναμο νόμισμα σου δίνει έως και 20 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ αξίας από 4 έως 600 δολάρια η κάθε μία!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις λεφτά στον λογαριασμό σου και να χρησιμοποιήσεις τους κατάλληλους promo κωδικούς που θα σου πω ανάλογα με το ποσό που θέλεις!

  • Για πάνω από 50.000 ευρώ ή άλλο ισοδύναμο νόμισμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους εξής 3 κωδικούς: SUMMERTIME50, SUMMERTIME20, SUMMERTIME5 για να αποκτήσεις συνολικά 20 δωρεάν μετοχές!

  • Για ποσό από 20.000 έως 49.999 ευρώ ή άλλο ισοδύναμο νόμισμα μπορείς να κάνεις χρήση δύο κωδικών: του SUMMERTIME20 και SUMMERTIME5 για να λάβεις συνολικά 10 δωρεάν μετοχές!

  • Για ποσό από 5.000 έως 19.999 ευρώ ή άλλο ισοδύναμο νόμισμα χρησιμοποίησε τον κωδικό SUMMERTIME5 για να λάβεις συνολικά 3 δωρεάν μετοχές!

Οπότε και αποταμίευση των χρημάτων σου, και ένα πολύ καλό επιτόκιο και δωρεάν μετοχές! Τι άλλο να ζητήσεις!?

Τώρα ξέρω τι σκέφτεσαι! Όλα τέλεια, θα πάρω την φοβερή προσφορά αν έχω πάνω από 5 χιλιάρικα στην άκρη! Αλλά μπορώ να ξεκινήσω και αν έχω μόνο λίγα χρήματα; 

Η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς το ύψος της κατάθεσης. Ωστόσο, καθώς το ποσό του ημερήσιου δεδουλευμένου τόκου δεν μπορεί να είναι μικρότερο από 1 αμερικανικό σεντ, τα έσοδα καταβάλλονται για υπόλοιπα που υπερβαίνουν τα 120 δολάρια.

Μην καθυστερείς άλλο. Συμπληρώστε τον λογαριασμό σου πριν από τις 20 Ιουλίου και επωφελήσου στο έπακρο από αυτήν την ειδική καλοκαιρινή προσφορά που είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες της Freedom Finance Europe!

Όμως, προσοχή! Χρησιμοποίησε σωστά το promo!

Να θυμάσαι ότι εντός των πρώτων 30 ημερών από το άνοιγμα του λογαριασμού σου μπορείς να ανανεώσεις τον κύριο λογαριασμό μεσιτείας σας χωρίς προμήθεια. 

Αφού ενεργοποιήσεις τον κωδικό προσφοράς στον λογαριασμό μεσιτείας σου, μπορείς να ξεκινήσεις τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου σου ή να μεταφέρεις χρήματα στον λογαριασμό ταμιευτηρίου σου.

Κλείνοντας, είτε είσαι έμπειρος επενδυτής είτε μόλις ξεκινάς, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως υπάρχουν έξυπνοι τρόποι και λύσεις για να βάλεις τα χρήματα να δουλεύουν για σένα ακόμα και όταν εσύ κάνεις διακοπές και είσαι αραχτός στην ξαπλώστρα. 

Το παθητικό εισόδημα είναι κάτι απαραίτητο να κυνηγήσεις, εφόσον θέλεις να έχεις επιπλέον ροές εισοδήματος και μεγαλύτερη οικονομική ελευθερία.

Για να το κάνεις αυτό, υπάρχουν διάφοροι τρόποι, όμως θα πρέπει σε κάθε περίοδο να εξετάζεις και τις συνθήκες που επικρατούν και να αποφασίζεις ανάλογα.

Για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οι τρόποι που και εγώ ο ίδιος χρησιμοποιώ είναι οι επενδύσεις σε μετοχές και σε ETFs και η τοποθέτηση των χρημάτων μου στον αποταμιευτικό λογαριασμό D-Account της Freedom24.

Εσύ, θα μπεις στην πρώτη θέση για το καλοκαιρινό σου ταξίδι στο νησί της οικονομικής ελευθερίας και του παθητικού εισοδήματος;

Τέλος, σε περίπτωση που θέλεις να αγοράσεις και εσύ κάποια από τις μετοχές που αναφέρθηκαν σε αυτό το άρθρο ή οποιαδήποτε μετοχή θέλεις εσύ ή θέλεις να αξιοποιήσεις την ευκαιρία του D- Account όπως κάνω και εγώ, χρησιμοποίησε τον σύνδεσμο που έχουμε στην περιγραφή του βίντεο για να κάνεις δωρεάν εγγραφή, να κερδίσεις ένα bonus, ενώ ταυτόχρονα θα στηρίξεις και το κανάλι μας. 

Disclaimer

Δεν είμαστε επενδυτικοί σύμβουλοι. Το παρόν άρθρο έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. Πριν επενδύσετε πρέπει να κάνετε δική σας έρευνα και να επικοινωνήσετε με πιστοποιημένο σύμβουλο.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προχωράει σε αλλαγές σε όλα τα προϊόντα, τις προμήθειες, τα έξοδα και τις αμοιβές και οι πληροφορίες σχετικά με αυτές τις αλλαγές θα αναρτώνται στον ιστότοπο της Εταιρείας.

Αυτό το άρθρο δεν είναι οικονομική συμβουλή και περιέχει Affiliate Links της Freedom24, όπου χωρίς κόστος για εσάς μπορεί να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Αρθρογραφεί κυρίως για θέματα επιχειρηματικότητας και διαθέτει πάνω από 4 έτη εμπειρία στην αρθρογραφία. Επίσης, έχει πάνω από 3 χρόνια εμπειρία στο SEO, τα Social Media και το Performance Marketing. Του αρέσει η ομαδική δουλειά, η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και να βοηθάει τους ανθρώπους να εξελιχθούν, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους.